Menu

Kompaktný a zároveň robustný IP interkom

  • Napísal(a) 
  • Čítať 842 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Axis Communications prichádza na trh s kompaktným, a pritom vysoko robustným sieťovým video interkom AXIS I8016-LVE, ktorý bol vyvinutý na obojsmernú komunikáciu, spoľahlivú video identifikáciu a diaľkové ovládanie vstupu. Zabezpečí dohľad aj v úplnej tme alebo v náročných podmienkach.

 

Sieťový video interkom AXIS I8016-LVE je vhodný aj pre vonkajšie inštalácie a ponúka rozlíšenie obrazu 5MP s uhlom záberu až 140° pre zachytenie všetkých potrebných detailov. Interkom disponuje vysoko kvalitným zvukom s potlačením ozveny a šumu, aby bolo jasne počuť hlas bez ohľadu na hluk na pozadí. Zariadenie slúži na obojsmernú komunikáciu a jasnú identifikáciu návštevníkov aj v náročných podmienkach. Vďaka IR prísvitu zabezpečí kvalitný obraz aj v úplnej tme. Inštalovať ho možno pri vchodoch alebo bráne bez obsluhy, kadiaľ pravidelne prechádzajú návštevníci, na zabezpečenie prístupu vodičom v skladoch alebo nakladacích dokoch, alebo môže slúžiť aj ako núdzový telefón v odľahlých oblastiach miest, parkov, či univerzitných kampusov.

Video interkom AXIS I8016-LVE sa ľahko inštaluje vďaka možnosti využitia PoE napájania. Zmestí sa do štandardných montážnych krabíc, kam sa jednoducho zacvakne, takže nie sú vidieť žiadne skrutky. Bezpečnosť a spoľahlivosť zaisťuje aj vysoká odolnosť voči vandalom s krytím IK10. Interkom využíva otvorené štandardy, ako je SIP (Session Initiation Protocol) pre integráciu s IP telefónnymi systémami, a tiež VAPIX alebo ONVIF pre zapojenie do kamerových systémov. Umožňuje tiež inštaláciu aplikácií v rámci platformy ACAP spoločnosti Axis, vrátane integrovaných inteligentných analytik.

Vďaka tomu, že je toto spoľahlivé zariadenie založené na otvorených štandardoch a rozhraniach, ponúka skvelé možnosti integrácie a je dokonalým doplnkom akéhokoľvek kamerového systému. Je možné ho integrovať s ďalšími systémami a riešeniami, ako je správa videa, riadenie prístupu a komunikácia VoIP. Možnosti sú prakticky neobmedzené.

Medzi kľúčové vlastnosti patria:

  • Vysoko kvalitný obraz a zvuk
  • Potlačenie ozveny a šumu
  • Jednoduchá inštalácia s PoE
  • Otvorené rozhranie s integráciou IP telefónov, podpora SIP
  • Pripravený pre použitie v exteriéri, odolný voči vandalom, krytie IK10
návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013