Logo
Vytlačiť túto stránku

Moderné a technicky vyspelé prostriedky zabezpečenia objektov

Moderné a technicky vyspelé prostriedky zabezpečenia objektov

Nový vývoj v oblasti špičkových technológií umožnil vyvinúť a široko využívať spoľahlivé a moderné technické prostriedky s rôznou mierou zložitosti. Medzi tieto zariadenia patria aj bezpečnostné systémy, ktoré môžu pracovať nepretržite a úplne autonómne.

Tieto špičkové elektronické zabezpečovacie systémy vám zaistia nepretržitú a spoľahlivú ochranu objektov bez vplyvu a nevyhnutnej potreby zásahu ľudského faktoru.

Jednoduchý a na údržbu nenáročný systém ochrany

Predstaviť si v dnešnej dobe budovu bez alarmu, ktorý umožňuje chrániť objekt alebo územie pred neočakávanými „hosťami“ je takmer nemožné. Tento moderný a spoľahlivý systém vám poskytuje najlepšiu ochranu a použitie bez zbytočných komplikácií. Samozrejme, závisí od modelu, ktorý si vyberiete.

Systémy sa líšia dizajnom, funkciou aj schopnosťami.

Poplachové systémy proti vlámaniu môžu byť káblové, bezdrôtové a kombinované v závislosti od toho, či je signál z detektorov drôtový alebo bezdrôtový.

Hlavným prvkom každého bezpečnostného alarmu je však vždy detektor, ktorý na základe svojich konštrukčných vlastností analyzuje okolitý priestor a vysiela programované signály do panelu v súlade s naprogramovanými kritériami. Veľmi dobre pomáha, ak je kombinovaný s možnosťou obrazového záznamu.

Moderné kamerové systémy

Rovnako moderné a obľúbené bezpečnostné kamerové systémy už dlho svojimi schopnosťami nikoho neprekvapili. Takže video dohľad nad domom alebo objektom možno vďaka týmto technológiám a online sieti vykonávať odkiaľkoľvek na svete.

  • - Pri inštalácii kamerového systému môžete použiť existujúcu sieť;
  • - nemáte žiadne obmedzenia týkajúce sa rozlíšenia obrazu, ktoré vám umožňujú prenášať obraz najvyššej kvality s vysokými detailmi;
  • - Oceníte aj schopnosť prenášať zvuk;
  • - Nízke náklady na organizáciu a takmer nulovú údržbu systému.

Ak vám teda na vašom majetku záleží, s týmito bezpečnostnými systémami budú všetky objekty dokonale chránené a pod neustálou kontrolou.

© 2015 PCNews.sk