Logo
Vytlačiť túto stránku

Nakoduj.to – web, ktorý potrebujete

Nakoduj.to – web, ktorý potrebujete

Java, Python, C+++, SEO, Adwords, databázy. Ani vy im nerozumiete, no potrebujete odborníka, ktorý by vám v danej oblasti pomohol? Niekoho, komu by ste, obrazne povedané, zadali úlohu a on by ju spoľahlivo a včas vypracoval? Nájsť takého človeka nie je ľahké, o špecialistov je núdza v každom obore. Riešenie však predsa existuje!

Nakoduj.to je katalóg slovenských profíkov, ktorí sa rozumejú svetu on-line. Ak potrebujete skúseného človeka, ktorý sa rozumie programovaniu či reklame na webe, práve tu ho s veľkou pravdepodobnosťou nájdete.

V online svete treba vynikať

Kto chce byť úspešný, musí reagovať na vývoj doby. A tá sa čoraz viac a viac digitalizuje. Pozorujeme trend opúšťania kamenných prevádzok a smerovania aktivít na internet. Online svet ponúka takmer nekonečný priestor na realizáciu nápadov, treba však vynikať. Len spustiť webovú stránku nestačí. Aby zaujala, musí byť rýchla, atraktívna vizuálne aj obsahovo, musí ponúkať riešenia a pri tom všetkom musí byť vo vyhľadávačoch dostatočne vysoko, aby si ju všimli potenciálni záujemcovia o služby či produkty, ktoré daný web propaguje.

Prehľadnosť a bezpečnosť – výsady Nakoduj.to

Katalóg Nakoduj.to zaplnil voľné miesto na trhu. Ponúka prehľadný a neustále aktualizovaný zoznam odborníkov na programovanie či grafiku. Dáva však priestor aj záujemcom o ich služby. Tí do systému zadajú požadovanú úlohu a čakajú na ponuky. Následne si, na základe hodnotenia či ceny, vyberú tú optimálnu, vyplatia požadovanú sumu a čakajú na vypracovanie projektu. Všetky projekty na Nakoduj.to sú garantované – zadávateľ síce vyplatí províziu, programátor či grafik ju však dostane až vtedy, keď úspešne zavŕši vypracovanie projektu. Dovtedy peniaze podrží Nakoduj.to ako „tretia“ strana celej transakcie. Je to bezpečné, overené, skrátka, funguje to!

© 2015 PCNews.sk