Logo
Vytlačiť túto stránku

Nočný režim Need for Speed Heat sa vám postará o dávku adrenalínu

Nočný režim Need for Speed Heat sa vám postará o dávku adrenalínu

Časy populárnych pretekárskych hier ešte neskončili a nesporným dôkazom sú neustále pokračovania hernej série Need for Speed. Hráči však majú od každého nového pokračovania veľké očakávania, o to ťažšie je ich neustále vylepšovanie. Vývojári z dielne Ghost Games sa výziev neboja a so svojím najnovším Need for Speed Heat sa opäť snažia osloviť fanúšikov virtuálnych pretekov. Dá sa však takýto jednoduchý koncept hry aj naďalej vylepšovať alebo úspech hry pramení už len z jej zašlej slávy?

Táto herná séria beží v obehu už viac ako 25 rokov. Kým vydanie niektorej hry trvá roky, v tomto prevedení možno hovoriť o masovej produkcii. Dvadsaťštyri herných titulov to len potvrdzuje, nie vždy však išlo o prevratnú hru s výraznými vylepšeniami. Ohlásený príchod 24. pokračovania Need for Speed Heat tak opäť priniesol obrovské očakávania hráčskej komunity, odštartovali ste už aj vy svoje preteky v uliciach fiktívneho mesta Palm City?

Pripravte sa na masívne tuningovanie

Predošlý diel Need for Speed Payback mnohých nenadchol najmä pre jeho mikrotransakcie a vývojári rýchlo pochopili, že tadiaľto cesta nevedie. Najnovší titul sa opäť orientuje na priaznivcov dielov Underground, Carbon či Most Wanted a prináša uličné pretekanie, večerné vyhýbanie sa mužom zákona či masívne tuningovanie áut.

Upgrade vozového parku

Robustný tuning a neustále vylepšenia tých najšpičkovejších áut si vás rozhodne získajú. Nejde pritom len o vizuálne úpravy a kozmetické zmeny jednotlivých vozidiel. Vylepšiť si ich môžete aj po výkonnostnej stránke, no v tomto prípade konečne bez lootboxov. Ponuka vozového parku je enormná, v hre máte k dispozícii viac ako 120 vozidiel, pričom ide o 33 odlišných značiek a tešiť sa môžete aj na návrat vozidiel Ferrari.

Adrenalín je zaručený

Okolité prostredie často pôsobí pomerne monotónne, určitým bonusom je možnosť výrazne sa podieľať na zničení všetkého naokolo. Masívna deštrukcia krajiny je výrazným oživením hier, v rámci rýchleho tempa pretekárov je však pomerne prirodzená. Jednou z hlavných noviniek tejto verzie je pravidelné striedanie režimu dňa a noci. Počas dňa brázdite cestami a pretekáte na ohraničených trasách v rámci legálnych pretekov s cieľom zarobiť si na vylepšenie vozidla. V noci je to ale už o niečom inom a vaše zbesilé jazdenie je výrazne sledované. Ste ilegálnym pretekárom a muži zákona sa vás neustále snažia zastaviť. Ak vás chytia, výrazne sa to odrazí na vašich nazbieraných bodoch.

O dávku adrenalínu a napätia tak nie je núdza, Need for Speed Heat je slušným pokračovaním, ktoré prinieslo opäť nový živel do arkádových pretekárskych hier.

Zdroj obrázka: REDPIXEL.PL / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk