Logo
Vytlačiť túto stránku

Nová generácia hodiniek ako ideálny vianočný darček

Nová generácia hodiniek ako ideálny vianočný darček

Vianoce sa pre niektorých ľudí stali v uplynulých rokoch príležitosťou zainvestovať do hodnotnejších darčekov. S vysokou kvalitou, ale, samozrejme, prichádza aj cenová náročnosť, takže si človek musí dvakrát rozmyslieť, či sa do toho naozaj pustí. Ak ale túžite obdarovať vašich najbližších vďačným a užitočným darčekom, možno by nebolo na škodu staviť na nestarnúcu klasiku v novej podobe.

Nadčasový dizajn

Nie je to tak dávno, čo sa Apple Watch prvýkrát zjavili na každoročnej konferencii americkej značky Apple. Ihneď zaznamenali markantný úspech a ich sláva sa postupom času šírila svetom, až sa dostala i k nám. A vlastne sa nie je čomu diviť. Tieto inteligentné, minimalistické hodinky sú spoľahlivou voľbou pre každého majiteľa iPhone. Poslúžia vám ako skvelý pomocník v práci, ale aj pri bežných, každodenných aktivitách.

Jedna výhoda za druhou

Apple Watch vás neoslnia len unikátnym dizajnom, ale taktiež funkciami, ktoré ocení aj ten najnáročnejší jedinec. Jednou z nich je napríklad bezkontaktné platenie vďaka špeciálnej platobnej metóde, ktorú v sebe majú Apple Watch zabudovanú. Klasikou je taktiež známa hlasová asistentka Siri, alebo v neposlednej rade, neuveriteľné množstvo ciferníkov, takže si na svoje príde naozaj každý. Takmer všetky tieto funkcie nájdete v dostupných modeloch, ktorými sú:

  • Apple Watch Series 3,
  • Apple Watch Series 4,
  • Apple Watch Series 5,
  • Apple Watch Series 6,
  • Apple Watch SE.

Posledný model je ten najaktuálnejší, takže prináša nielen kombináciu užitočných funkcií, ale aj oveľa dostupnejšiu cenu. Vďaka ich novému čipu S5 sú rýchlejšie a výkonnejšie na poli zdravia. Dokážu vás totiž upozorniť na nedostatočné umývanie vašich rúk či krátky spánok.

Apple Watch majú množstvo výhod, ktorými potešíte každého člena rodiny.

Zdroj obrázka: blackzheep / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk