Menu

Obdarujte sa na Vianoce špičkovým iPhone 11 Pro

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 807 krát
  • Tlač
  • E-mail

Kto kedy povedal, že by ste počas vianočných sviatkov mali obdarovať len vašu rodinu a príbuzných? Vianoce sú skvelou príležitosťou na poriadnu investíciu, čo tak nájsť niečo aj pre seba? Dobrou voľbou môže byť v tomto období aj investícia do elektroniky.

Dizajn ako nikdy predtým

Určite ste aspoň raz postrehli na sociálnych sieťach diskusie, smerované práve na iPhone 11 Pro, a to najmä pre jeho dizajn. V tomto prevedení ide totiž o pomerne neštandardné rozloženie fotoaparátov, no netrvalo dlho, kým si väčšina uvedomila, že za týmto rozmiestnením sa skrýva kvalita, ktorej sa nedá konkurovať.

Táto generácia totiž prináša úplne nové možnosti, ktoré zahŕňajú:

  • ultra širokouhlý fotoaparát,
  • širokouhlý fotoaparát,
  • fotoaparát s teleobjektívom.

Čo sa týka nahrávania videí, iPhone 11 Pro vám ich vytvorí v neskutočnej kvalite 4K, čo je doposiaľ najviac na trhu. Okrem toho prináša aj nočný režim, ktorý zaručí snímky vo vysokom rozlíšení aj v zhoršených podmienkach. Optický zoom je už len poslednou čerešničkou na torte.

Batéria ako nikdy predtým

Spolu s novým iPhone 11 Pro priniesla spoločnosť Apple nárast výkonu až o 20 %, čo znamená kratšie nabíjanie a dlhú životnosť. Už v priebehu 30 minút sa vám totiž iPhone stihne nabiť až na 50 %. S batériou prichádza aj Super Retina XDR displej, ktorý je odolnejší než všetky ostatné generácie.

Nezabudnite na poriadnu ochranu

Okrem toho, že je dobré iPhone nezahltiť zbytočnými aplikáciami, je nutné mu venovať starostlivosť aj zvonka, a to v podobe špeciálneho tvrdeného skla a obalu, ktorý ho ochráni za každých okolností. Zainvestovať môžete do výrobkov priamo od značky Apple. Ak ide o už zmienené aplikácie a samotné úložisko, iPhone 11 Pro je dostupný vo veľkostiach 64 GB, 256 GB a 512 GB.

iCloud úložisko prináša 5 GB, máte však možnosť prikúpenia aj väčšej verzie.

Zdroj obrázka: sergey causelove / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013