Logo
Vytlačiť túto stránku

OLED displej, 9 hodín prevádzky a brilantný obraz: Termovízia Liemke

OLED displej, 9 hodín prevádzky a brilantný obraz: Termovízia Liemke

Z dôvodu poľovníctva, ale aj ochrany objektu a pri záchranárskych prácach, termovízie zohrávajú v spoločnosti veľmi dôležité miesto. A bez ohľadu na to, pri akej činnosti pomáha svojím „bystrím okom“ zachytiť dôležité veci toto zariadenie, si teraz povieme, aké má výhody a čo všetko vám ponúka termovízia Liemke.

Všetko, s čím sa v každodennom živote stretávame, vydáva tepelnú energiu – dokonca aj ľad. A čím je niečo teplejšie, tým viac tepelnej energie vyžaruje. Hovorí sa tomu „tepelný podpis“. A len čo majú dva susediace objekty čo i len trochu odlišné tepelné - podpisy, sú pre termovízne senzory celkom jasne rozpoznateľné, bez ohľadu na svetelné podmienky.

Túto vlastnosť termovíznych kamier, ktoré vlastne ani tak celkom kamery nie sú, ale skôr senzory, oceňujú najmä záchranárske zložky a armáda, no práve poľovníkom v prírode a náročnom teréne veľmi dobre toto zariadenie pomáha. A kvalitná termovízia Liemke vás o tom určite presvedčí.

 

Výhody  a vlastnosti termovízie Liemke

Profesionálna Liemke termovízia zaujme svojou výkonnou kombináciou zorného poľa a dosahu. Je navrhnutá a testovaná tak, aby spĺňala rovnaké požiadavky na odolnosť voči nárazom ako prémiové modely. Ani dážď, prach a teploty medzi -20 °C a +50 °C nemôžu poškodiť túto vysoko kvalitnú optiku.

Vďaka kombinácii výkonného snímača s univerzálnym 35 mm objektívom je termovízia Liemke vhodná pre lesný aj poľný lov, pretože má „oči ako rys“.

Termovízny nástavec má vstavanú dobíjaciu batériu s výdržou až 9 hodín. Okrem živého prenosu obrazu umožňuje 32 GB interná pamäť aj zaznamenávanie poľovníckych zážitkov – či už prenasledovania alebo v úkryte.

S časom spustenia iba 5 sekúnd je zariadenie okamžite pripravené na použitie. Viditeľný a hmatateľný mechanický spínač zaisťuje rýchle a intuitívne ovládanie priamo na dotyk.

Jej súčasťou je výkonný 640x512 12μm VOx snímač pre vysoko kontrastný a detailný obraz. Má veľké zorné pole 22 m na 100 m.

 

Brilantný obraz

Dva obrazové režimy pre optimálnu reprodukciu detailov v rôznych poveternostných podmienkach a 5 farebných režimov vrátane extra tmavého nastavenia pre obraz bez odleskov v noci. To všetko zvládne termovízia nemeckej značky Liemke.

Vďaka času spustenia iba 5 sekúnd je vždy pripravená na použitie s tichým procesom kalibrácie. Je vybavená funkciou WiFI, čo zjednodušuje jej prepojenie, používanie aj ovládanie.

Termovízia Liemke je vďaka kvalitnému krytu odolná voči nárazom a chránená proti vode aj prachu podľa IP67. A výhodnou kúpou tohto zariadenia sa o tom môžete veľmi rýchlo presvedčiť.

Zdroj obrázka: www.dynax.sk

© 2015 PCNews.sk