Logo
Vytlačiť túto stránku

Online štúdium MSc IT mieri na Slovensko

Online štúdium MSc IT mieri na Slovensko

Master of Science (MSc) predstavuje postgraduálny vzdelávací program, vďaka ktorému získate kompletný prehľad aktuálnych trendov vo vybranom odbore so zameraním na ich rozvoj v budúcnosti. Teraz ponuka aj štúdium MSc Management informačných technológií.

Moderné online štúdium a získanie titulu MSc. je spojené predovšetkým s nadobúdaním cenných rád z daného odboru, tvorbou nových kontaktov, poznávaním nových trendov z manažérskej oblasti a s možnosťou kariérneho rastu. Titul MSc. je bezpochybne konkurenčná výhoda a šanca na lepšie finančné ohodnotenie na danej pracovnej pozícii.

Špecializácia MSc Management informačných technológií je zameraná na tvorbu, zavádzanie a zdokonaľovanie procesov na všetkých úrovniach podniku. Prehĺbite si teoretické vedomosti a získate nové pohľady na praktické uchopenie informačného managementu vo firme, čím sa presvedčíte, či sú informácie a dáta vo vašej spoločnosti optimálne využívané.

Ak očakávate od štúdia MSc najmodernejšiu formu výučby s príspevkom Oxfordského vzdelávacieho modelu, tím špičkových lektorov a maximálnu profesionalitu, bude pre Vás tým pravým riešením škola European School of Business & Management SE. Štúdium MSc trvá 1 rok a kombinuje moderný e-learning s interaktívnymi workshopmi. Štúdium je rozdelené na 3 bloky a každý blok je ďalej rozdelený na jednotlivé moduly.

Ak sa rozhodnete pre vzdelávacie služby ESBM, čaká na vás výber hneď 8 MSc špecializácií, v ktorých máte možnosť rozvíjať svoje znalosti a získať titul MSc. a to:

  • - MSc Ekonomika a podnikateľské financie
  • - MSc Inžinierstvo
  • - MSc Marketing
  • - MSc Priemysel 4.0
  • - MSc Environmentálny Management
  • - MSc Management informačných technológií
  • - MSc Procesné riadenie a priemyslové inžinierstvo
  • - MSc Strategický management

Podajte si bezplatne prihlášku na prestížnej škole ESBM, vďaka ktorej dosiahnete titul MSc, ktorý vám otvorí nové príležitosti na pracovnom trhu. Stavte na ideálny model výučby, ktorý je primárne určený aj časovo zaneprázdneným manažérom. Štúdium MSc. Management informačných technológií vás kariérne posunie opäť o niekoľko krokov ďalej a vyššie.

Zdroj obrázku: Halfpoint / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk