Menu

Originálna reklama, s ktorej výrobou vám pomôže moderný termolis

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1919 krát
  • Tlač
  • E-mail

Ako iste viete, na reklamu sa používa veľmi veľa špeciálnych reklamných prostriedkov. Pod dohľadom profesionálov a vďaka premyslenej marketingovej stratégií sa potom premieňajú na dokonalý nástroj úspešnej reklamy. K jedným zo zariadení, ktoré vám s tvorbou originálnej reklamy pomôže tiež, sú špeciálne termolisy.

Všetko dôležité sa o nich dozviete v nasledujúcom článku.

O všetko sa postará sublimačná tlač

Technológia kvalitnej sublimácie vám umožňuje prenášať obrázky na tričká, hrnčeky, hračky a ďalšie výrobky. To je veľmi výhodné, pretože obraz je možné preniesť na výrobky ľubovoľného tvaru. Základom pre sublimačnú tlač sa môže stať takmer akýkoľvek materiál: látka, keramika, plast a ďalšie výrobky dennej potreby. Technológia tlače je jednoduchá a kvalitná.

Ako funguje sublimačná tlač?

Technológia sublimačnej tlače je založená na procese sublimácie špeciálneho tuhého atramentu, kde sa pod vplyvom vysokej teploty, tlaku a špeciálneho lisu na textil farba prenesie na konkrétny povrch.

Pod vplyvom vysokých teplôt sa povrch predmetu rozžiari krásnymi farbami obrazu, ktorý v sebe nesie zaujímavú myšlienku, logo, značku alebo iné posolstvo.

Obraz je odolný aj voči vode, nestratí svoje farby a odoláva ďalším iným vplyvom okolia. Za všetko môže sublimácia, vďaka ktorej je obraz pevne k povrchu prilepený a odolný voči poškodeniam.

Využitie v praxi

Najčastejšie sa používa sublimačná tlač na látku. Najspoľahlivejšie sa udržia obrázky na syntetických materiáloch, čo je spôsobené tým, že pri silnom zahriatí sa syntetická tkanina uvoľní. Zároveň sa na povrchu látky otvárajú póry, do ktorých sa farbivo dostane ľahšie.

Vysokokvalitná tlač na látku sublimáciou je možná, iba ak textil obsahuje najmenej 60 % syntetickej tkaniny. Samozrejme, výhody sublimácie môžete využiť aj potlači hrnčekov, krytov na mobil alebo iných viacrozmerných objektov.

Tak to vyskúšajte a svoje publikum oslovte tou najoriginálnejšou a osobnejšou reklamou.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013