Menu

Philips Lumea: Keď sa sen o hladkej pokožke môže stať skutočnosťou

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1597 krát
  • Tlač
  • E-mail

Hádam len dámy vedia, koľko starostí ich pravidelne stojí udržať svoju pokožku nádherne hebkú a bez chĺpkov. S odstraňovaním chĺpkov však nesúvisí len samotný proces, ale i nepríjemnosti z neho vyplývajúce, ako je napríklad podráždená pokožka či zarastené chĺpky. Čo ak by ale bolo možné získať nádherne jemnú pokožku bez chĺpkov oveľa jednoduchšie a po dlhý čas? Zdá sa vám to nemožné? Vôbec nie.

Prístroj, ktorý dokáže zbaviť pokožku chĺpkov až na 3 mesiace

Predstavme si 3 dlhé mesiace, počas ktorých nemusíme podstupovať žiadne procedúry na odstraňovanie chĺpkovPhilips Lumea využíva technológiu intenzívneho pulzného svetla, ktorá stavia na širšie svetelné spektrum - oranžové, červené a infračervené svetlo.

Širšie svetelné spektrum dokáže preniknúť vďaka melanínu, čo je farbivo nachádzajúce sa v chĺpkoch, až ku folikulom samotných chĺpkov. V tomto mieste sa svetelná energia premení na teplo a dochádza k prechodu folikulu do fázy nečinnosti a následnému vypadnutiu.

Pravidelným používaním je možné získať nádherne hebkú a hladkú pokožku po dlhý čas. Philips Lumea je prístroj, ktorý je k pokožke jemný a umožňuje bezpečné odstránenie chĺpkov i z extrémne citlivých miest. Na začiatku dokonca môžete využiť senzor, vďaka ktorému vám Philips Lumea bude vedieť odporučiť intenzitu ošetrenia.  

Chĺpky nemajú žiadnu šancu 

Výhodou je, že vďaka zariadeniu Philips Lumea môžete odstrániť chĺpky z akejkoľvek časti vášho tela. Trápia vás chĺpky na tvári? Ani tie nie sú pred Philips Lumea v bezpečí a spoľahlivo ich dokáže odstrániť tak ako chĺpky na tele.

Zariadenie Philips Lumea je prepojené s mobilnou aplikáciou, čo zaručí, že prístroj naozaj berie do úvahy vaše individuálne požiadavky a sám dokáže odporučiť spôsob, akým je vhodné ho používať. Získavate tak istotu, že prístroj používate efektívne a správnym spôsobom. Štúdie, ktoré sa výsledkami Philips Lumea zaoberajú, potvrdzujú obmedzenie rastu chĺpkov v rozsahu až 85 %. Tak sa o tom presvedčte.


Zdroj obrázka: puhhha / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013