Logo
Vytlačiť túto stránku

Posuňte starostlivosť o zuby na novú úroveň! Vyskúšajte Philips Sonicare

Posuňte starostlivosť o zuby na novú úroveň! Vyskúšajte Philips Sonicare

Na používanie elektrických zubných kefiek prechádza čoraz viac ľudí. Je to najmä kvôli vylepšenej starostlivosti o váš chrup, ktorú tento typ kefiek ponúka. Ak aj vy rozmýšľate nad zakúpením elektronickej zubnej kefky, určite by ste mali dať šancu sonickej kefke Philips Sonicare.

Elektronická zubná kefka Philips Sonicare je odborníkmi najviac odporúčanou značkou elektronických zubných kefiek na Slovensku. Na tomto výskume sa podielalo 100 zubárov a dentálnych hygieničiek a výsledok je jasný. Elektrické zubné kefky Philips Sonicare ponúkajú svojim užívateľom šetrnú starostlivosť o zuby a ďasná. Tieto kefky sú taktiež vhodné pre ľudí, ktorí nosia strojčeky či zubné náhrady.

Moderná technológia Philips Sonicare

K skvelej starostlivosti o zuby prispieva týmto kefkám aj moderná technológia, kde sonický stieravý pohyb postupne pení zubnú pastu na bubliny, ktoré následne zneškodňujú povlak. Výhodou používania Philips Sonicare je aj fakt, že elektrická kefka vháňa tieto bublinky aj do medzizubných priestorov, kde by ste sa s obyčajnou kefkou pravdepodobne nikdy nedostali. Výrobcovia týchto kefiek deklarujú, že už po dvoch minútach čistenia so Sonicare získate výsledky ako pri mesačnom čistení klasickou kefkou.

Smart funkcie pri Philips Sonicare

Okrem kvalitného čistenia zubov má v sebe elektrická zubná kefka zabudovaných niekoľko smart funkcií, ktoré ešte zvýšili efektivitu samotného čistenia. Philips Sonicare ponúka niekoľko režimov čistenia, časovač či technológiu BrushSync, ktorá vás upozorní na výmenu hlavice.

Ako si správne čistiť zuby elektrickou kefkou?

Celkové čistenie elektrickou zubnou kefkou by malo trvať minimálne dve minuty. Počas nich je vhodné si rozdeliť chrup na štyri časti a každej sa venovať aspoň 30 sekúnd. Taktiež netreba zabudnúť na vonkajšie plochy zubov, vnútorné plochy alebo žuvacie plochy. Ideálne je taktiež pokúsiť sa vyčistiť medzizubné priestory či jazyk.

Zdroj obrázka: Damian Lugowski / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk