Logo
Vytlačiť túto stránku

Redmi Note 8 – veľa muziky za málo peňazí

Redmi Note 8 – veľa muziky za málo peňazí

Čínsky výrobca elektroniky Xiaomi sa netají tým, že sa snaží udržať cenovku svojich mobilných telefónov na čo najnižšej úrovni. Rovnaké to je aj s modelom Redmi Note 8, ktorý spolu s Note 8 Pro ponúkajú pokročilé funkcie za primeranú cenu. Ide o minuloročný model, ktorému určite podľahnete.

Poďte sa spolu s nami pozrieť na to, čím všetkým medzi ostatnými mobilmi vyniká.

Špičkový fotoaparát 

Xiaomi Redmi Note 8 ponúka fotoaparát so 4 objektívmi. Hlavný fotoaparát dostal snímač 48 Mpx, rovnako ako jeho predchodca Xiaomi Redmi Note 7. Ďalšie tri objektívy sú ultra-široký 8 Mpx, makro 2 Mpx a štvrtý objektív je len pomôcka pre lepšie zaostrenie a rozostrenie pozadia vo fotografii. Vďaka nemu je možné tvoriť profesionálne portréty. Hlavný objektív umožňuje snímať video vo vysokom rozlíšení 4K. 

Dostatočne veľký displej

6,3-palcový displej tohto smartfónu je klasický LCD panel s podporou HDR 10. Na rozdiel od svojho predchodcu tak ponúka väčšiu paletu farieb a nemá ďaleko od oveľa drahších kúskov, ktoré sa používajú pri smartfónoch vyššej cenovej kategórie. Výrobca tak sleduje kompromis pre zachovanie nízkej ceny s prémiovými prvkami a dizajnom.

Dokonalé funkcie

Potrebujete toho v mobile viac? Tomuto modelu nechýba odomykanie odtlačkom prsta, duálna SIM karta a kvalitné ochranné sklo na prednej aj zadnej časti smartfónu. O výkon sa stará Snapdragon 665, ktorý zvláda nadpriemerné operácie a tak si môžete zahrať svoje obľúbené hry bez obáv, že by vám sekali.

Veľká batéria

Batéria s kapacitou 4000 mAh je postačujúca na 2-3 dni bez nabíjania smartfónu a 16 hodín prezerania webu, čo je skvelá správa nielen pre náročných používateľov.

Smartfón Xiaomi Redmi Note 8 podporuje rýchle nabíjanie a tak si ho už za 30 minút môžete odpojiť z nabíjačky a dobojovať svoj deň s dostatočne nabitým zariadením.

Výrobca prikladá k tomuto modelu v balení aj ochranný kryt, čo je celkom zaujímavá taktika, ako zaujať svojich zákazníkov.

Zdroj obrázka: KorradolYamsatthm / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk