Logo
Vytlačiť túto stránku

Retro rádio je trend, ktorý nikdy nezanikne

Retro rádio je trend, ktorý nikdy nezanikne

Svet bytových doplnkov obletel nejeden šialený trend. Či už to boli tapety so zvieracími vzormi, alebo koberce z kožušín. Vo finále si však každý z nich užil iba chvíľu svojej slávy, než skončil v zadných regáloch predajní. To ale rozhodne neplatí pre retro. Tento štýl totiž z módy nevyjde len tak ľahko.

Vkusná elektronika zapadne všade

Či už vás uchvátili vintage chladničky, vzorované tapety alebo retro rádio, rozhodne ste na správnej ceste. Všetko, čo totiž frčalo kedysi, sa znovu vracia do módy. Je to ako nezastaviteľný kolotoč. To, čo bolo raz trendy, sa vždy vráti na svoje miesto, a to platí aj v prípade retra. Tento štýl sa opäť zjavil len pred pár rokmi, no ihneď sa stal znovu hitom. A práve elektronické kúsky patria medzi tie najžiadanejšie.

Modelov a farieb je nespočetne

Či už hľadáte retro rádio do kuchyne, obývačky alebo spálne, je zaručené, že nájdete ten správny doplnok. Vždy je dobré si predom premyslieť, ako hodláte daný model farebne zladiť, aby skvelo doplnil váš súčasný interiér a príliš nevybočoval. Čo sa týka značiek, aj tu je výber pomerne pestrý a zvoliť tak môžete napríklad:

  • Roadstar,
  • Hyundai,
  • BLAUPUNKT,
  • Sencor.

Jedným z mnohých bonusov, ktoré retro rádio prináša, je taktiež možnosť WIFI alebo Bluetooth pripojenia. Veľa ľudí si pod pojmom retro predstavuje postarší prístroj s nulovými možnosťami, preto je dobré tento mýtus vyvrátiť. Každý z najnovších typov má v sebe zabudované pripojenie a taktiež slot na USB alebo SD kartu. Vďaka tomu môžete, buďto počúvať klasické rádio, alebo si jednoducho bezdrôtovo pripojíte svoj telefón a pustíte si presne to, čo máte radi a preferujete. 

Pri výbere nie je taktiež na škodu sledovať recenzie daných produktov. Aj vďaka nim nájdete ten ideálny pre vás.   

Zdroj obrázka: Oleksiy Mark / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk