Logo
Vytlačiť túto stránku

Synology uvádza na trh RackStation RS816

Synology uvádza na trh RackStation RS816

RackStation RS816 je 4-šachtové riešenie vhodné do serverového racku s veľkosťou 1U, ktoré je určené pre vaše rastúce podnikanie a menšie firmy. RS816 ponúka flexibilnú škálovateľnosť až do 8 diskov s celkovou kapacitou 64 TB.

“Agilnosť a flexibilita sú synonymom modelu RS816, zároveň však prichádza v kompaktných rozmeroch a v škálovateľnom spracovaní, čím je ideálny na umiestnenie do serverového racku a zapadne tak do vášho vysokého tempa rozvoja podnikania. Už nemusíte upravovať hardvérové scenáre a požiadavky na úložnú kapacitu, jednoducho RS816 naškálujete podľa vašich požiadaviek,“ povedal Jason Fan, produktový manažér spoločnosti Synology Inc.

RS816 je vyzbrojený vylepšeným dvojjadrovým procesorom s podporou hardvérového šifrovania a dosahuje prenosové rýchlosti na úrovni 148 MB/s pri čítaní a 81 MB/s pri zápise dát, čo znamená až 142% nárast pri porovnaní zapisovacích rýchlostí šifrovaných dát jeho predchodcu. RS816 prichádza s duálnym 1 GbE LAN portom s podporou funkcie failover, jeho pevné disky sú vymeniteľné za chodu (tzv. how-swap), čo zabezpečuje maximálnu dobu bezporuchovej prevádzky vrátane minimálnej doby potrebnej na prípadnú opravu. Tým šetríte financie v podnikaní a zároveň je úložisko neustále k dispozícii.

RS816 využíva DiskStation Manager (DSM), najvyspelejší a najintuitívnejší operačný systém pre sieťové úložné riešenie, ktorý ponúka široké spektrum aplikácií od záložných riešení, cez multimédiá až na kolaboračné nástroje. Synology získalo okrem najvyššieho hodnotenia v rámci 10th TechTarget Quality Awards survey pre NAS systémy strednej triedy aj množstvo ocenení z mediálneho sektora, vrátane PC Mag Busincess Choice Award.

© 2015 PCNews.sk