Logo
Vytlačiť túto stránku

Termolis: Tip na to, ako zaujať niečím osobným

Termolis: Tip na to, ako zaujať niečím osobným

Ste podnikateľ a ešte neviete, ako dostať svoju firmu do centra pozornosti? Potom je toto pre vás ten pravý tip. Čo tak potlač hrnčekov. Káva sa predsa veľmi často podáva na stretnutí alebo konferencii. Ak je to spojené s individuálnym pohárom, môže to byť pre spoločnosť veľmi pozitívna vizitka.

Takéto hrnčeky si môžete ako firma alebo súkromná osoba vytvárať vďaka kvalitnému termolisu v rôznych farbách a prevedeniach. Originálny pohár je potom možné darovať ako reklamný darček v reklamnom stánku alebo informačnom stánku na veľtrhu.

Poďme si o tomto zariadení povedať niečo viac, aby ste sa presvedčili, že nielen špeciálne rezacie plotre majú v reklame stále svoj zmysel.

Čo je termolis?

Ide v podstate o tlačiareň, ktorá je ale o niečo väčšia ako bežné modely určené na tlač na papier. Kvalitný termolis vo svojej podstate funguje rovnako ako bežné atramentové tlačiarne, len potrebujú iný atrament a špeciálny prenosový papier, vďaka ktorým je potom možná tá najlepšia a originálna potlač hrnčekov.

Termolisov je viac druhov. Klasické véčkové lisy a sklopné ploché stroje sa používajú na výrobu tlačených tričiek na mieru a iných typov plochého oblečenia alebo doplnkov vrátane pokrývok hlavy. Potom sú tu tepelné lisy v tvare valca používané na prenášanie na zaoblené predmety, ako sú vlastné fľaše na vodu alebo spomínané hrnčeky na kávu.

Sublimačná tlač je ideálna pre rýchloschnúce tričká, mikrovlákno, suchý strih, džersej, polyester a povrchy potiahnuté materiálom, ako sú taniere a hrnčeky. Táto metóda zahŕňa použitie sublimačného atramentu, tepelného lisu a použitie papiera.

Termolis prenesie sublimačný atrament na tkaninu pomocou vysokého tlaku a teploty v priebehu niekoľkých minút a výsledkom je dlhotrvajúca a krásna tlač.

Ako funguje tepelná prenosová tlač?

Prenos tepla sa môže uskutočniť niekoľkými spôsobmi, ako sú digitálne prenosy aplikácií, atramentové prenosy, vinylové prenosy a prenosy sublimáciou farbiva atď. Závisí aj od toho, aké zariadenia si vyberiete a predmet potrebujete potlačiť.

Tepelná prenosová tlač pri správnom použití poskytuje vysokokvalitné farebné výtlačky fotorealistických obrázkov, vďaka čomu je ideálna pre výtlačky digitálnych fotografií. Funguje tiež perfektne na prispôsobenie alebo pridanie potlače na látky, ako je číslo atletickej uniformy v športovom oblečení alebo na hrnčeku, puzdre alebo čiapke. Stačí si len vybrať.

Zdroj obrázka: Andrey_Popov/Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk