Logo
Vytlačiť túto stránku

Test: Oplatí sa ešte Samsung Galaxy S7?

Test: Oplatí sa ešte Samsung Galaxy S7?

Test na niekoľko rokov starý mobil sme ešte nerobili, no pri telefóne, akým je Samsung Galaxy S7, je potrebné rozhodne urobiť výnimku. Aký je a má svojich užívateľov aj v roku 2020?

Samsung S7 v roku svojho vydania, t. j. 2016, spôsobil na trhu smartfónov doslova revolúciu a množstvo užívateľov či odborných novinárov o tomto modeli hovorilo ako o jednom z najlepších android telefonov na svete. Samsung Galaxy S7 bol natoľko dobrý, že k nemu prešli aj niektorí dlhoroční odporcovia Androidu a užívatelia produktov firmy Apple.

Čo je na ňom výnimočné?

Parametre! V tej dobe bol Samsung S7 skutočne nadupanou mašinou s parametrami, ktoré nedosahujú niektoré telefóny ani v roku 2020.

Základné parametre: 

  • Operačný systém: Android,
  • Displej: 5,1 palcov,
  • Frekvencia procesora: 2,3 Ghz,
  • RAM: 4 GB,
  • Kapacita batérie: 3000 mAh,
  • Fotoaparát: 12 Mpx - zadný, 5 Mpx predný,
  • Základné rozmery: 142,4 x 69,6 x 7,9 mm.

Ďalším výnimočným parametrom, ktorým Samsung S7 očaril svojich užívateľov, je mimoriadne elegantný dizajn a telo smartfónu, ktoré pozostáva z kombinácie zadného skla a hliníkových bokov. V súčasnosti sa telefón Samsung Galaxy S7 radí do strednej triedy telefónov a odporúčame ho najmä ľuďom, ktorí preferujú menšie typy telefónov a rovný displej. Vďaka nemu sa telefón lepšie drží v ruke a je tak menšia šanca, že vám vypadne a poškodí sa.

Oplatí sa aj v roku 2020?

Ak by sme mali telefón Samsung Galaxy S7 zhrnúť, tak podľa nás aj v roku 2020 ide o skvelý mobil, ktorý vám poslúži na všetko to, čo potrebujete. Spraví pekné fotografie a čo to sa na ňom aj zahráte. Veľkým pozitívom je aj cena, za ktorú sa bývalá vlajková loď spoločnosti Samsung predáva. V porovnaní s ostatnými smartfónmi, v tejto cenovej kategórii stále ide o prémiovejšie zariadenie, ktoré vám niekoľko rokov ešte poslúži.

Zdroj obrázka: Olga Danylenko / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk