Logo
Vytlačiť túto stránku

Xbox: Postará sa vám o zábavu, vyplní nudný deň a zdvihne náladu

Xbox: Postará sa vám o zábavu, vyplní nudný deň a zdvihne náladu

Z hľadiska výhod a prínosov možno označiť hru za jednu z najlepších činností, ktorá prospieva nielen našej psychike. S Xbox konzolou a pri výbere správnej hry sa predsa môžete aj poriadne zapotiť. A v súčasnosti, kedy má doma každá jedna rodina počítač a toto zariadenie, to môže byť ten najlepší spôsob zábavy a vyplnenia voľného času.

Xbox , Xbox 360 a Xbox One sú herné konzoly od Microsoftu, ktoré sa pripájajú k televízoru alebo iným digitálnym displejom a zariadeniam. Ide o dokonalé a technicky vyspelé herné zariadenia, s ktorými sa naozaj nebudete nudiť a vyplnia nielen vašim deťom, nejeden nudný a pochmúrny deň.

Xbox, systém hernej konzoly vytvorený americkou spoločnosťou Microsoft, bol uvedený na trh v roku 2001, čo ho postavilo do priamej konkurencie s PlayStation od Sony a GameCube od Nintenda. Xbox má ale oproti tejto konkurencii niekoľko výhod, ktoré určite oceníte.

Investícia do kvalitnej zábavy

Aj vy doma trávite veľmi veľa času a už vám dochádzajú nápady na jeho vyplnenie? Príroda je riešenie číslo jedna, ale nie vždy nám počasie na prechádzku alebo rodinný výlet praje. V takýchto chvíľach je potom najlepšia hra, pri ktorej sa zabaví celá rodina. Nenašli ste ale tú pravú? Stačí mať doma Xbox a každý jeden deň si môžete zahrať niečo iné.

Herná konzola Xbox vám ponúka vynikajúce technologické funkcie. Má k dispozícii široký výber hier, vrátane FPS, športu, simulátorov a arkádových hier. Xbox 360 je tiež schopný prehrávať DVD filmy, zatiaľ čo Xbox One je schopný prehrávať DVD a Blu-ray filmy.

Jednoduché spustenie

Konzola Xbox One sa väčšinou dodáva s ovládačom Xbox One, kamerou Kinect, káblom HDMI, napájacím káblom a zdrojom. Všetko stačí podľa návodu prepojiť. Konzola má ale aj vlastného programovacieho sprievodcu s názvom OneGuide, ktorý nahrádza nastavenie vášho poskytovateľa káblových služieb.

Umožňuje vám spustiť a sledovať vaše obľúbené kanály a mať vždy rýchly prístup k nim pomocou hlasových príkazov Kinect. Niektoré aplikácie sa tiež spájajú s programom OneGuide.

Xbox One aj natívne zabudovaný program Skype, a to vďaka akvizícii tejto spoločnosti so spoločnosťou Microsoft. Počas hrania hier alebo sledovania televízie tak môžete prostredníctvom zvuku alebo videa prijímať aj hovory.

O všetkom sa stačí ale presvedčiť a deň si s takouto zábavou spríjemniť. Uvidíte, ako vám takáto forma zábavy zdvihne náladu a všetkých pobaví.

Zdroj obrázku: {Kzenon} / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk