Logo
Vytlačiť túto stránku

Xiaomi Redmi Note 8 Pro: Dostupný mobil pre náročných užívateľov

Xiaomi Redmi Note 8 Pro: Dostupný mobil pre náročných užívateľov

Spoločnosť Xiaomi s každým telefónom dokazuje, čo všetko môže svojim užívateľom ponúknuť. Každý inteligentný telefón pochádzajúci z dielne tejto značky je nabitý novými technológiami, ktoré prinášajú ešte lepší zážitok a zlepšujú našu každodennú prácu i relax. Výhodou je, že Xiaomi zas a znova dokazuje, že vydarený telefón môže byť dostupný za rozumnú cenu aj v prípade, že od neho očakávate viac.

Rad Redmi začínal ako dostupný, postupne sa však vypracoval na naozaj skvelé telefóny, ktoré dokážu očariť i náročného užívateľa. Ak hľadáte telefón so skvelou výdržou, zaujímavými parametrami i fotoaparátom, ktorý stojí za to, ste na správnej adrese.

Mobil, ktorý dokáže prekvapiť i zaujať

V prípade nových telefónov od Xiaomi nás vždy upútajú nádherne žiarivé farby, ktoré nenechávajú telefón nepovšimnutým. Xiaomi Redmi Note 8 Pro sa môže pýšiť displejom s uhlopriečkou 6,53‘‘, ktorá poskytuje dostatočný rozmer pre rýchlu prácu i zábavu. Rozlíšenie 2340 x 1080 s tenkým rámčekom a odolným sklom 2,5D Gorilla Glass 5 dotvoria celkový dobrý dojem.

Skutočne silnou stránkou tohto telefónu je kapacita batérie, ktorá sa vyšplhala až na 4 500 mAh. Vďaka tomu sa vám nemôže stať, že by vás váš telefón zradil počas hektického dňa, keď zrovna nemáte po ruke nabíjačku. Vydrží vždy pripravený.

Silný výkon je samozrejmosťou

Základ výkonu telefónu tvorí 8-jadrový čip MediaTek Helio G90T, ktorý je zároveň doplnený operačnou pamäťou s veľkosťou 6 GB a vnútornou pamäťou 64 GB, ktorá poskytuje dostatok miesta pre vaše súbory i aplikácie.

Náročných užívateľov určite zaujme aj fotoaparát, ktorý dnes predstavuje štandardnú kombináciu šošoviek (64 Mpx + 8 Mpx širokouhlá + 2 Mpx pre hĺbku ostrosti) - je však navyše doplnená 2 Mpx šošovkou na detailné makro zábery. Fotoaparát dokáže zachytiť každý okamih a prekvapí vás krásnymi fotkami, ku ktorým sa budete vždy s radosťou vracať. Xiaomi Redmi Note 8 Pro je telefón pre náročných za rozumnú cenu.


Zdroj obrázka: Budimir Jevtic  / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk