Logo
Vytlačiť túto stránku

Axis kupuje českú spoločnosť 2N

...svetovú jednotku v oblasti IP interkomov. Akvizícia je odpoveďou na rastúci trh IP video interkomov a ďalej posilňuje ponuku riešení spoločnosti Axis Communications.

Spoločnosť 2N má dobre zavedené obchodné kanály vďaka spolupráci s firmami v oblasti inštalácie elektrorozvodov a interkomov rovnako ako aj s výrobcami výťahov. Akvizícia tak bude dobre dopĺňať súčasné predajné kanály spoločnosti Axis na celom svete. 2N bude zároveň čerpať zo silnej pozície Axis na trhu vďaka prístupu k R&D zdrojom.

„Akvizícia podčiarkuje našu ambíciu prispievať k inteligentnejšiemu a bezpečnejšiemu svetu. Zákazníci dnes vo zvýšenej miere žiadajú integrované riešenia s otvorenými štandardmi, ktoré umožňujú lepšie zabezpečenie. Spoločne so spoločnosťou 2N môžeme uspokojiť tento dopyt,“ povedal Peter Lindström, viceprezident spoločnosti Axis Communications pre nové obchodné príležitosti. „Plánujeme rast a rozvoj ako pre Axis, tak pre 2N. Trh rastie a vďaka akvizícii 2N môžeme naďalej pokračovať v revolúcii, ktorú prinášajú bezpečnostné riešenia na báze IP,“ dodal Peter Lindström.

Značka 2N zostane zachovaná a firma bude naďalej fungovať ako dcérska spoločnosť v rámci skupiny Axis. Spolupráca bude zahŕňať zdieľanie znalostí, vzájomnú podporu pri výskume a vývoji, aj pri uvádzaní produktov na trh. Dôležitou spoločnou úlohou bude urýchliť prebiehajúci prechod od analógových systémov k IP interkomom a vytvárať nové obchodné príležitosti.

Naposledy zmenenéstreda, 08 jún 2016 14:50

© 2015 PCNews.sk