Logo
Vytlačiť túto stránku

HAL3000 predstavil svoju hernú značku Heart Of Gamers

HAL3000 predstavil svoju hernú značku Heart Of Gamers

Pod novou značkou bude ponúkať predajca počítačov HAL3000 svoje zostavy určené pre hráčov. Predajca chce počítačové zostavy poňať ako nový koncept bez kompromisov vo výkone a s ohľadom na maximálnu 24 hodinovú záťaž.

Heart Of Gamers tak bude zastrešovať výkonné herné zostavy s komponentmi vyladenými tak, aby poskytovali prvotriedny výkon nevyhnutný pre plynulý herný zážitok. Predajca vyberá prémiové a preverené komponenty a dokonca na zostavách aj bude testovať jednotlivé herné tituly. Namerané výsledky tak budú mať vyššiu výpovednú hodnotu ako suchý zoznam komponentov a ich špecifikácii. Už pri výbere nového počítača tak budete vedieť na koľkých FPS budú aktuálne tituly fungovať a aké preferované rozlíšenia a úroveň detailov výrobca odporúča.

heart of gamers stroje

Zostavy Heart Of Gamers si za svoj poznávací znak zvolili matnú čiernu farbu, monolitický dizajn a veľké okno v ľavej bočnici, aby komponenty mohli vyniknúť naplno. Procesory obstaral Intel, pričom v najvyššej verzii zostavu dostanete s procesorom radu Xeon.  Komponenty sú osádzané do dosky od ASUS, grafické karty boli vybrané z dielní EVGA. Systém je nainštalovaný na SSD Evo 850 od Samsung, pre dáta je pripravený klasický pevný disk Western Digital radu Red so zvýšenou spoľahlivosťou, primárne určený pre NAS systémy. V zostavách sa nachádza chladenie od SilentiumPC, voliteľne aj all-in-one kit vodného chladenia Kraken X61 od NZXT.

heart of gamers vykon

Vyberať si je možné z troch základných konfigurácii, pričom ceny sa začínajú na 1169 EUR, všetky verzie je možné ďalej konfigurovať, v prípade tej najvyššej sa cena môže zastaviť tesne nad hranicou 3000 EUR.

Zdroj: TS HAL3000

© 2015 PCNews.sk