Logo
Vytlačiť túto stránku

Fanúšikovia Razer sa môžu tešiť na špeciálnu skriňu od NZXT

Fanúšikovia Razer sa môžu tešiť na špeciálnu skriňu od NZXT

Ak sa po vašom stole povaľuje myš, klávesnica, headset, podložka, či iné periférie s logom troch zelených hadov, určite sa potešíte horúcej novinke, ktorú si pre vás pripravila spoločnosť NZXT. V matne čiernom dizajne na trhy dorazí skrinka NZXT H440 v unikátnom dizajne Razer.

Jedinečná skrinka dodržiava všetky dizajnové prvky produktov Razer, okrem matnej čiernej povrchovej úpravy je to aj zelené podsvietenie dna a niektorých prvkov a jednoduché tvary so zaoblenými hranami. Predný panel je zhotovený z ocele, nedá sa otvoriť a preto ani nedisponuje žiadnymi rozširovacími šachtami pre optické mechaniky či ďalšie zariadenia. Čo však nechýba je veľké plexisklo s tmavým odtieňom v ľavej bočnici. Podsvietený je aj zadný kryt I/O portov, zelené USB 3.0 porty v hornej prednej časti skrine, či podsvietené spúšťacie tlačidlo a logo Razer.

Rovnako ako na štandardnej H440 tu nachádzame všetky známe prvky v interiéri, napríklad kryt nad pozíciou napájacieho zdroja, ktorý jednak zjednodušuje jeho chladenie a takisto uľahčuje správu kabeláže. H440 je od výroby opatrená troma 120 mm ventilátormi v prednej časti (a jedným 140 mm odsávacím ventilátorom vzadu), ktoré markantne zlepšujú prietok vzduchu vo vnútornom priestore skrine.

  

Horný i predný panel podporujú inštaláciu 120 i 140 mm ventilátorov a vmestia sa pod ne aj radiátory vodného chladenia až po 360 mm formát. Do skrinky sa vmestí aj šesť 3,5“ a sedem 2,5“ diskov, chladič procesora s výškou do 180 mm a grafické karty s dĺžkou do 406 mm.

NZXT H440 Special Edition je už dostupná na predobjednávku za cenu 159,90 EUR.

Zdroj: TS Caseking

© 2015 PCNews.sk