Logo
Vytlačiť túto stránku

HAL3000 zaradil do ponuky NUC počítač

HAL3000 zaradil do ponuky NUC počítač

Novým prírastkom do ponuky predkonfigurovaných počítačov HAL3000 je malý kompaktný počítač postavený na platforme NUC, ktorý má namierené do firemného segmentu, kde sú dôležité nízke prevádzkové náklady a minimálne rozmery.

HAL3000 NUC je postavený v skrinke Akasa Newton, ktorá je prispôsobená pre osadenie mini ITX dosiek Intel, a konštruovaná tak, že jej celé telo slúži ako veľký pasívny chladič pre procesor. Okrem malých rozmerov tak bude prednosťou počítača nulová hlučnosť. Skrinka sa dá osadiť do VESA držiaku a primontovať na zadnú stenu LCD monitora, vďaka čomu nezavadzia na stole a je menej nápadná. Navyše, dvojica HDMI portov umožní pripojiť dvojicu monitorov súčasne. Konkrétne je použitá základná doska Intel DCP847SK, ktorej súčasťou je procesor Intel Celeron 847.

Súčasťou konfigurácie je 4 GB DDR3 SODIMM pamäte od Kingmax, 60 GB SSD Kingston s predinštalovaným Windows 8.1 Professional s možnosťou downgrade na Windows 7 Pro. Dostupná bude i verzia bez OS. O napájanie sa stará externý adaptér s výkonom 65W. HAL3000 ponúka k zostavám aj servisnú službu po dobu troch rokov s odvozom, opravou a dovozom na určené miesto v priebehu 10 pracovných dní.

Odporúčaná koncová cena zostavy je 415 EUR s OS, resp. 280 EUR bez operačného systému.

Zdroj: TS HAL3000

© 2015 PCNews.sk