Logo
Vytlačiť túto stránku

Logitech mení svoje logo a pridáva novú značku Logi

Logitech mení svoje logo a pridáva novú značku Logi

Takmer dva roky pracovala spoločnosť Logitech na svojom novom dizajne, ktorý bol dnes oficiálne predstavený. Nové logo má lepšie nadväzovať na dynamický dizajn produktov spoločnosti, ktoré sa v blízkej budúcnosti predstavia aj pod celkom novou značkou Logi.

Podľa zástupcov Logitech predstavuje nový dizajn „kombináciu pokročilej technológie, obchodnej stratégie a spotrebiteľských postrehov“. Po dlhej ceste, ktorú absolvoval dizajn samotných produktov, tak bolo na čase aby svoj vizuál zmenilo aj logo spoločnosti.

Jednou z najzásadnejších zmien je nové označenie Logi, s ktorým sa budeme v budúcnosti stretávať pri niektorých produktoch v súčasných kategóriách. Logitech sľubuje aj niekoľko prekvapení v celkom nových kategóriách, takže sa môžeme tešiť na nové produkty v segmentoch trhu, kde tento výrobca zatiaľ nefiguroval.

Logi logo

Už čoskoro sa tak stretneme s novým dizajnom obalov, ktoré budú lepšie korešpondovať so vzhľadom produktov. Zmenia sa farby, kombináciu zelenomodrej, bielej a čiernej nahradia výraznejšie farby a jednoduchšie tvary balení a ich grafiky. Niečo nám môže napovedať už uvedená séria pestrofarebných myší s nápaditou grafikou série M238.

Zdroj: TS Logitech

© 2015 PCNews.sk