Menu

Obľúbený bezdrôtový set klávesnice a myši teraz v tichšej verzii

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1609 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Logitech ohlásila tichý bezdrôtový set MK295 Silent Wireless Combo obsahujúci komfortnú a odolnú klávesnicu a myš s novou proprietárnou technológiou SilentTouch, ktorá znižuje hlučnosť pri písaní a klikanie o 90 percent v porovnaní s jej predchodcom, svetovo najpredávanejším setom Logitech MK270. Nový set dodávaný v tmavosivej a svetlosivej farbe má rovnakú hmatovú odozvu ako MK270, ale bez rušivých zvukov, ktoré by mohli obťažovať vás alebo osoby vo vašom okolí.

Logitech MK295 004

„Vieme, že hluk je pri práci doma či v kancelárii jedným z najškodlivejších faktorov ovplyvňujúcim kreativitu, učenie, produktivitu i duševnú pohodu. Naša technológia SilentTouch v novom tichom bezdrôtovom combo MK295 umožní sústrediť sa lepšie na prácu a obmedziť nepríjemné okolité ruchy,“ povedala Delphine Donne-Crock, generálna riaditeľka spoločnosti Logitech pre oblasť kreativity a produktivity. „Táto nová tichá súprava ponúka pohodlné používanie a hmatovú odozvu, ktorú používatelia dobre poznajú z našej najpredávanejšej kombinácie klávesnice a myši, ale bez hluku!“

Klávesnica má štandardnú veľkosť, konštrukciu odolnú voči obliatiu, trvanlivé klávesy a stabilné vyklápacie nožičky s nastaviteľnou výškou, čo zvyšuje jej úžitkové vlastnosti a pohodlie pri práci. Výdrž batérie je až 36 mesiacov, takže môžete intenzívne pracovať cez bezproblémové bezdrôtové pripojenie a nerobiť si starosti s výmenou batérie.

Kompaktná myš má tvar umožňujúci pohodlné držanie a ponúka plynulé a presné ovládanie a tiché tlačidlá. Jej batéria vydrží až 18 mesiacov a dá sa aj vypínať, aby si udržala čo najviac energie pre prácu. Výkonné bezdrôtové pripojenie s dosahom až 10 metrov zabezpečuje malý USB adaptér Logitech, na ktorý môžete po pripojení do USB portu úplne zabudnúť.

Logitech MK295 003

Cena a dostupnosť

Tichý bezdrôtový set MK295 bude dostupný na Slovensku od konca septembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 35,99€. Čierny variant bude k dispozícii aj v slovenskej lokalizácii. Pre ďalšie informácie prosím navštívte Logitech.com, náš blog alebo sa k nám pripojte na sieťach Facebook, Instagram a Twitter.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013