Menu

Reproduktory Logitech Z600 zaujmú dizajnom

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2245 krát
  • Tlač
  • E-mail

Novinka medzi bezdrôtovými systémami Logitech vsádza na prvý pohľad. Elegantný dizajn a integrácia bezdrôtovej technológie robia z modelu Z600 vhodného spoločníka pre notebooky a tablety.

Logitech sa zameral na tvary ultrabookov a počítačov Mac a vytvoril reproduktory korešpondujúce so štíhlymi líniami moderných mobilných zariadení. Systém pozostáva z dvoch reproduktorov, každý z nich je osadený troma meničmi pre zabezpečenie vysokej kvality prehrávaného zvuku. Okrem moderného dizajnu zaujme Z600 aj technológiami, ktoré sú aktuálne v kurze. Okrem bezdrôtového pripojenia prostredníctvom Bluetooth (spárované a aktívne môžu byť až tri zariadenia súčasne) je to aj dotykové ovládanie.

Celý horný panel pravého reproduktora tvorí dotykový disk s citlivou odozvou a pre ovládanie hlasitosti tak stačí prejsť prstom po jeho okraji. Ostatné prvky sú ukryté v zadnej časti, kde je okrem tlačidla pre párovanie Bluetooth zariadení aj 3,5 mm vstup pre pripojenie takmer akéhokoľvek zdroja zvuku štandardným spôsobom. Logitech myslel aj na taký detail, akým je plochý kábel spájajúci oba reproduktory. Nebude sa tak krútiť a zamotávať, a na stole bude azda pôsobiť prijateľnejšie ako bežný okrúhly kábel.

Štandardný počítač tak bude možné pripojiť cez 3,5 mm vstup, ale aj pomocou Bluetooth, výrobca dodáva k reproduktorom malý USB BT transciever, ktorý zabezpečí spoľahlivý prenos zvuku.

Logitech Bluetooth Speakers Z600 by sa mali objaviť na európskom trhu už v auguste, odporúčaná cena by mala byť 149 EUR.

Zdroj: TS Logitech

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013