Logo
Vytlačiť túto stránku

Telekom pridáva pre programy Doma Happy nový benefit

Telekom pridáva pre programy Doma Happy nový benefit

Telekom pridáva do volacích programov Doma Happy nový benefit, ktorý umožní čerpať voľné minúty nielen na volania v SR, ale aj do zahraničných sietí v EÚ.

Nový benefit bude uplatnený novým i existujúcim zákazníkom od 1. júna 2014. Vďaka nemu môžu zákazníci využiť 100, 400 alebo neobmedzený počet voľných minút nielen na volania do mobilných sietí v SR ale aj na volania do pevných a mobilných sietí v rámci EÚ.

Zmena zasiahne aj nové portfólio Chytrej ponuky platnej od 1. apríla 2014 a na programy Doma Happy 100, Doma Happy 400 a Doma Happy Nekonečno, ktoré boli v ponuke od 1. februára 2014 do 31. marca 2014.

Ponuka volacích programov Doma Happy bude aktuálne obsahovať trojicu programov. Doma Happy XL za mesačný poplatok 20 EUR a s neobmedzenými volaniami do pevných a mobilných sietí, stredný program Doma Happy L za 15 EUR mesačne s neobmedzenými volaniami do pevnej siete a 400 predplatenými minútami na volania do mobilných sietí a napokon najlacnejší, 10 eurový paušál Doma Happy M s neobmedzenými volaniami v pevnej sieti v slabej prevádzke a stovkou minút do mobilných sietí.

Zdroj: TS Telekom

 

© 2015 PCNews.sk