Menu

Asus má špeciálne slúchadlá pre herné konzoly

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2237 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť ASUS predstavila herné slúchadlá Orion for Consoles zo svojej série Republic of Gamers. Slúchadlá sú určené pre herné konzoly Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation a počítače platformy PC alebo Apple. 

Nevyžadujú žiadne ovládače a možno ich použiť ihneď po vybalení z krabice. Novinka je vybavená 100mm pohodlnými náušníkmi, ktoré spoľahlivo zakryjú celé ucho. Súčasťou balenia je aj samostatný zvukový modul Spitfire II napájaný cez USB port. Spitfife II prináša nielen výraznejší zvuk, ale aj čistejšiu a zrozumiteľnejšiu hlasovú komunikáciu v hrách. Je totiž vybavený slúchadlovým zosilňovačom a technológiou pre aktívne potlačenie okolitého hluku s viac ako 90-percentnou účinnosťou. Slúchadlá si budete môcť kúpiť za 109,90 eur.

Slúchadlá ROG Orion for Consoles využívajú 50mm neodymové meniče, ktoré dokážu reprodukovať čistý a neskreslený zvuk s pevnou basovou zložkou. Náušníky s dobrým tlmením a priemerom 100 mm sú polstrované jemnou kožou a poskytujú komfort i pri dlhých herných akciách. Optimálny prítlak hlavového mostu drží slúchadlá pevne na hlave, ale zároveň neobmedzuje pohodlie užívateľa. Ovládanie slúchadiel na kábli umožňuje rýchle prispôsobenie hlasitosti alebo vypnutie mikrofónu.

Dodávané káble s konektormi RCA alebo USB prepoja slúchadlá s väčšinou súčasných herných konzol a počítačov. Užívatelia konzol Xbox môžu pomocou kábla s 2,5 mm konektorom pripojiť modul Spitfire II a využívať mikrofón slúchadiel pri hlasovej komunikácii. Slúchadlá inak nevyžadujú žiadne ovládače - stačí ich jednoducho zapojiť a používať. Opletený kábel slúchadiel vyniká zvýšenou odolnosťou a jeho dĺžku 2,5 m možno predĺžiť 1,5 m káblom zvukového modulu Spitfire II.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013