Menu

ASUS uviedol hernú dosku Maximus VII Formula

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2522 krát
  • Tlač
  • E-mail

Do série Republic of Gamers ASUS doplnil ďalšie pokračovanie obľúbenej hernej ságy Maximus. Nová Formula dostala poradové číslo VII a zahreje srdcia všetkých hráčov a entuziastov kremíkových pokušení štvrtej a piatej generácie procesorov Intel Core.

Maximus VII Formula prichádza nabitá aktuálnymi technológiami a predstavuje jedno z najlepších riešení s čipsetom Intel Z97. Možnosť zapojenia až štyroch grafických kariet, podpora pamäťových modulov s frekvenciou do 3300 MHz a najvýkonnejších procesorov pres socket LGA1150 z dosky robí ideálny základ pre výkonný herný stroj a hračku pre každého entuziastu. Pre pevné disky je pripravených desať SATA 6 Gb/s konektorov, dva SATA Express konektory a modul pre pripojenie mPCIe a M.2 diskov s priepustnosťou až 10 Gb/s.

Výkonné a pretaktované komponenty so sebou prinášajú aj zvýšené odpadové teplo, pre maximálnu stabilitu je doska vybavená novým hybridným chladením CrossChill Copper. Jeho základom je medený chladiaci kanál, vďaka ktorému sa pri zapojení do okruhu vodného chladenia môže znížiť teplota MOSFETov až o 23°C.

Nechýba ani zvuková karta s tienením minimalizujúcim elektromagnetické rušenie a D/A prevodníkom Cirrus Logic CS4398 pre zadný výstup. Integrovaný zosilňovač Texas Instruments LM4562 umožňuje napájať slúchadlá s impedanciou až 600 Ohm. Sieťová karta s technológiou ROG GameFirst III a softvérovou optimalizáciou s prioritou dátových paketov práve spustenej hry.

Najviditeľnejším prvkom je ROG Armor, plastový kryt ktorý prekrýva takmer celé PCB dosky, a ktorého účelom je ochrana komponentov základnej dosky od pred teplom od grafických kariet. ROG Armor je na zadnej strane tvorený SECC oceľou, ktorá spevňuje dosku, chráni ju pred prehnutím a lepšie rozptyľuje teplo od súčiastok dosky.

ASUS Maximus VII Formula je na trhu dostupná od začiatku augusta, za odporúčanú cenu 292,99 EUR. Súčasťou balenia je kupón s plnou verziou hry Watch Dogs.

Zdroj: TS ASUS

 

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013