Menu

Corsair predstavil herný barebone pre obývačky

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3136 krát
  • Tlač
  • E-mail

Kompletné riešenie pre stavbu výkonného herného počítača, ktorý si poradí aj so 4K rozlíšeniami a oko náročného hráča na ňom spočinie s radosťou. Corsair Bulldog prinesie okrem vysokého výkonu aj ucelenú dizajnovú zostavu, vrátane klávesnice a myši.

Skrinka dostala dizajn hernej konzoly, štíhly desktopový formát stojí na tenkých plastových nožičkách, ktoré dávajú viac priestoru pre nasávanie čerstvého okolitého vzduchu. Corsair Bulldog bol už od začiatku koncipovaný pre osadenie výkonnými komponentmi, nevyhnutnými pre plynulé hranie na rozmáhajúcich sa 4K displejoch.

corsair bulldog 2

Výkonné komponenty ešte stále treba adekvátne chladiť, Corsair preto siahol po vlastných riešeniach vodného chladenia, ktoré aktuálne ponúka pre desktopový segment. V balení sa bude nachádzať chladič Hydro H5SF pre procesor a voliteľne aj grafickú kartu vybavenú blokom HG10. Corsair spolupracuje so spoločnosťami NVIDIA a MSI pre integrovanie hardvérových úprav i vlastnej chladiacej technológie do grafických kariet GeForce. Grafiky teda bude dodávať MSI a ponuka by mala obsahovať modely GTX 970, GTX 980, čerstvú GTX 980 Ti ale aj GTX Titan X.  

corsair bulldog 3

Súčasťou sady bude SFX zdroj s výkonom 600W a vysokou účinnosťou a miniITX základná doska s riserom pre horizontálne osadenie grafickej karty. Konštrukcia počíta s bezskrutkovou inštaláciou komponentov a ďalšími možnosťami upgrade hardvéru.

corsair bulldog 4

Dizajn počítača bude dopĺňať aj voliteľné príslušenstvo s názvom Lapdog. Herná podložka, ktorá sa ku počítaču pripojí pomocou USB kábla ponúkne priestor pre dokovanie mechanickej hernej klávesnice a podložku pre hernú myš, samozrejme so značkou Corsair. Podložka rieši problém s pohodlným sedením na gauči a v mnohých hrách často nepraktickým ovládaním gamepadom. Svoju klávesnicu i myš tak môžete mať položenú na kolenách a dopriať si pritom dostatočné pohodlie pri hraní hier, k dispozícii bude i USB hub pre pripojenie flashdiskov či napríklad slúchadiel. Lapdog bude stáť 89 USD, spoločne s mechanickou klávesnicou zaň zaplatíte 199 USD.

Corsair Bulldog môžu vidieť návštevníci tohtoročného Computexu, v našich obývačkách sa ho dočkáme niekedy koncom tohto roku. Ceny by sa mali začínať na hranici 399 USD.

Zdroj: techpowerup.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013