Menu

Umývateľná klávesnica Logitech

  • Napísal(a)  Marek Líška
  • Čítať 7504 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Logitech predstavila novinku vo svojom rade klávesníc pre PC. Po rôznych modeloch ekologických solárnych klávesníc prišla tentoraz umývateľná klávesnica Logitech Washable Keyboard K310, ktorú môžete opláchnuť aj v kuchynskom dreze – táto klávesnica sa jednoducho čistí a vysychá.

Na prvý pohľad má veľmi atraktívny dizajn s trochu netradičným vzhľadom kláves. Všetko je však účelné. Dá sa tak ľahko udržiavať, povymetať z nej prach a znesie aj nechcené obliatie kávou, či iným nápojom. Rozloženie kláves je obvyklé a vďaka nízkemu zdvihu a štíhlemu tenkému profilu sa na nej píše veľmi pohodlne. Vybavená je funkčnými klávesmi a numerickým blokom a je kompatibilná s operačnými systémami Windows XP, Vista aj 7. Vďaka dvanástim „hot" klávesom pre okamžitý prístup k Internetu, e-mailom, prehrávaču, hlasitosti a ďalším funkciám máte možnosť jednoducho rýchlo otvárať aplikácie, ktoré najčastejšie používate. Klávesnica nepotrebuje pre nastavenie žiadny softvér – stačí ju vybaliť zo škatule, pripojiť a začať písať.

K310_ENVIRO

Umývateľnú klávesnicu Logitech Washable Keyboard K310 je možné umyť ručne kedykoľvek chcete a môžete ju ponoriť vody (s výnimkou USB káblu) do hĺbky až 30 cm. Praktické výtokové otvory v zadnej časti klávesnice umožňujú ľahké vysychanie, zatiaľ čo popisy kláves sú robené laserom a majú UV poťah, takže je istejšie, že písmenká umývaním nevyblednú. Klávesy navyše vydržia až päť miliónov úderov, čo znamená, že táto klávesnica znesie ako umývanie, tak aj úporné písanie.

K310_PROFILE

Klávesnica znesie rovnako studenú aj horúcu vodu (tak do 50 stupňov). Rozhodne nie je určená do umývačiek riadu, no ak by ste ju chceli okúpať vo vani, to sa dá. Na náš trh by sa mala dostať v októbri za odporúčanú cenu 49,99 € (cena v e-shopoch býva zvyčajne nižšia). Samozrejme potom sa na ňu pozrieme podrobnejšie v redakčnom teste.

K310_TOPK310_BOTTOM

Zdroj: TS Logitech

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013