Menu

Alcays Slovakia posilňuje svoju pozíciu na európskom trhu

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1557 krát
  • Tlač
  • E-mail

 

Spoločnosť Alcasys Slovakia, jeden z najväčších dodávateľov profesionálnych komunikačných riešení na Slovensku, sa spája so svojím niekoľkoročným partnerom, spoločnosťou Webster Communications a potvrdzuje tak svoje ambície rásť aj nad hranice domáceho trhu. Podpísanie zmluvy o prevode vlastníckeho podielu v spoločnosti Webster Communications ako prvého kroku na ceste k spoločnému pôsobeniu, dnes oznámil CEO spoločnosti, Ján Kostka.

 


 

„So spoločnosťou Webster Communications sme spolupracovali na viacerých úspešných projektoch na Slovensku, čo nás utvrdilo v tom, že ide o výnimočného partnera, s ktorým si môžeme dôverovať, hovorí Ján Kostka, CEO spoločnosti Alcasys. „Spoločným menovateľom našej spolupráce aj naďalej ostanú projekty kontaktných centier a ďalšie komunikačné riešenia pre podnikovú sféru, kde budú pre nás skúsenosti Webster Communications spoza hraníc vítanou posilou “ dodáva Kostka.

 

Spoločnosť Alcasys pôsobí na Slovenskom trhu už od roku 2004 a medzi jej významnými zákazníkmi nájdeme spoločnosti ako ESET, ORANGE, Generali poisťovňa, Mondi SCP, Stredoslovenská energetika, Slovenská pošta, RAVEN, ProCare, DHL Express.


 

„Alcasys bol našou prirodzenou voľbou, hovorí Peter Janičina, výkonný riaditeľ spoločnosti Webster Communications. „My máme dlhoročné skúsenosti aj z pôsobenia v zahraničí, Alcasys zase veľmi dobre pozná domáci trh a myslíme si, že spolu by sme mohli vytoriť mimoriadne silný tím, ktorý sa bude vedieť presadiť nielen na Slovensku, ale aj na trhu strednej Európy“, naznačuje ďalšie plány Peter Janičina.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013