Menu

Multihosting za euro mesačne

  • Napísal(a)  Tlačový servis
  • Čítať 3257 krát
  • Tlač
  • E-mail

Hostingové spoločnosti bojujú o každého zákazníka, či už formou rôznych zliav alebo kvalitou poskytovaných služieb. Do tohto súboja sa zapojila aj spoločnosť Active24, jeden z lídrov v oblasti poskytovania hostingu, serverov a domén v rámci celej Európy. Multihosting za 1 euro alebo možnosť vyskúšania e-shopu na mesiac zadarmo sú veľkým lákadlom pre všetkých vlastníkov alebo správcov webových stránok.

Multihosting za 1 euro

Vlastníkom viacerých domén môže multihosting ušetriť čas aj peniaze. Active24 navyše ponúka neuveriteľnú ponuku dvoch multihostingových balíčkov za 1 alebo 2 eurá mesačne. Akciu môžu využiť noví aj starí zákazníci počas 3, 6 alebo 12 mesiacov. V lacnejšom balíčku môžete spravovať až 5 domén pod jedným hostingom so zdieľaným úložným priestorom 5 GB. Okrem toho máte k dispozícii neobmedzený počet mailových schránok a pre každú doménu aj jednu databázu MySQL / MSSQL. V rámcu drahšieho balíčku máte k dispozícii dvakrát viac domén a úložného priestoru.

Bezplatné testovanie e-shopu

Spoločnosť Acitve24 ponúka aj možnosť vyskúšania e-shopu Vltava2000 na jeden mesiac zadarmo. Ide o ideálne riešenie pre začínajúce e-shopy, ktoré sa chcú vyhnúť zložitej programátorskej činnosti a vyskúšať si prevádzku internetového obchodu na nečisto. Vybrať si môžete z prednastavených balíčkov STANDARD, PROFI a PREMIUM alebo si vyskladať vlastný e-shop z množstva užitočných modulov, akými sú napríklad cenníky, ankety, akciové ponuky či diskusia k tovaru. E-shop si môžete jednoducho objednať na stránkach spoločnosti, pričom vám prvá faktúra príde až o mesiac. Vy sa už len rozhodnete či ste so službou spokojný a faktúru uhradíte alebo jednoducho nezaplatíte, čím sa zmluva automaticky stane neplatnou.

Vizitka spoločnosti

Active24 patrí k popredným európskym poskytovateľom hostingových služieb. Spoločnosť dosiahla svoje postavenie vďaka vysokej profesionalite, najnovším technológiám a inovatívnym riešeniam. Služby spoločnosti doteraz využilo 320 000 spokojných zákazníkov. Okrem webhostingu a doménam sa v Active24 špecializujú aj na poskytovanie serverov, či už ide o VPS (virtuálne privátne servery), VMS (virtuálne managed servery) alebo aplikačné servery. Služby poskytované spoločnosťou sú však oveľa širšie a zahŕňajú celkovú starostlivosť v oblasti prevádzky internetových stránok.

Súvisiace položky (podľa značky)

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013