Menu

Sage doplnila svoj Sage XRT o funkcie BI a mobility

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2278 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Sage ohlásila spustenie štvrtej verzie Sage XRT Treasury, riešenia pre správu pokladne a hotovosti pre podniky. Najväčšími zmenami je integrácia so Sage Enterprise Intelligence, platformou pre Business Intelligence a vylepšená funkcionalita na mobilných zariadeniach.

Nová Sage XRT Treasury version 4 tak umožňuje podnikom aktuálnejší pohľad na stav hotovosti a umožňuje svojim zamestnancom povoľovať platby a sledovať ich vývoj. Vďaka tomu dokáže predchádzať prípadným podvodom a skôr odhalí nepresnosti. Tieto služby sú od novej verzie dostupné aj zo smartfónov a tabletov mobilných používateľov.

Vďaka vyššej mobilite zamestnanci dostanú vyššiu flexibilitu a efektívnejšie vykonávanie platieb a okamžitý prehľad o stave hotovosti v podnikovej pokladnici. Informácie navyše môžu medzi sebou zdieľať, overovať transakcie a dáta aj mimo prostredia podnikovej siete a to všetko v zabezpečenom prostredí. Toto riešenie je navyše modulárne a ponúka pokročilú spoluprácu s všetkými súčasnými platformami pre Enterprise Resource Planning.

Každý používateľ si môže prispôsobiť rozhranie na základe svojej pozície s dôrazom na individuálne požiadavky. Prístrojový panel SEI ponúka skutočný pohľad do ktorejkoľvek organizácie, čím používateľom umožňuje získať poznatky nielen o peňažných tokoch, ale aj o zabezpečovaní zdrojov. Riešenie je intuitívne a ľahko použiteľné. Poskytuje informácie v skutočnom čase a sebestačne, čo znamená, že vykonanie diagnostiky, vytvorenie analýz a správ bude jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

Mobilné aspekty Sage XRT Treasury version 4 tiež prinášajú správne informácie správnemu zamestnancovi. Napríklad, služobne starší zamestnanci budú môcť získavať informácie najvyššej úrovne aj na cestách cez svoje pripojené zariadenie, pričom oddelenie financií bude mať okamžitý prístup aj k tým najpodrobenejším analýzam prostredníctvom tabuliek v Exceli.

Riešenie Sage XRT Treasury version 4 bude dostupné vo Francúzsku, Taliansku, Španielsku a Portugalsku už koncom júna a potom sa začne objavovať na ďalších trhoch.

Zdroj: TS Sage

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013