Logo
Vytlačiť túto stránku

Creative predstavil USB zvukovku Sound BlasterX G1

Creative predstavil USB zvukovku Sound BlasterX G1

Creative predstavil Sound BlasterX G1, zvukovú USB kartu so 7.1 HD priestorovým zvukom o veľkosti palca, zacielenú primárne na hráčov ktorí často cestujú.

Navrhnutá je tak, aby bola jednoduchým a cenovo dostupným riešením pre upgrade bežného zvukového vybavenia a priniesla užívateľom zvuk vo vysokom rozlíšení bez ohľadu na to, kde hrajú. Sound BlasterX G1 funguje s PC, Mac a PlayStation 4.

Medzi kľúčové vlastnosti Sound BlasterX G1 patrí schopnosť dekódovať vstupné signály natívnych 7.1 kanálov na platforme stolového počítača, vo vysokom rozlíšení s virtualizáciou herných efektov a zvukových podnetov s realistickým umiestnením. 

Aplikácia BlasterX Acoustic Engine Pro ponúka široké prispôsobenia zvuku a realizmu. 17 prednastavených zvukových profilov vylepšuje kľúčové zvukové detaily v rôznych herných žánroch, vrátane profilov určených pre hry ako Counter-Strike, Global Offensive, Call of Duty Series, Dota 2 a mnoho ďalších. Aktiváciou režimu Scout prostredníctvom aplikácie BlasterX Acoustic Engine Pro budete počuť nepriateľov z väčšej vzdialenosti a získate tak taktickú výhodu v boji.

Po spárovaní s hernými slúchadlami Sound BlasterX H5 si môžete navoliť program Sound BlasterX G1 s prispôsobiteľným zvukom pre rôzne súťažné hry prostredníctvom konfigurátora aplikácie X-Plus. Nastavenia zvuku sú priamo v zariadení G1 naprogramované, takže užívatelia sa nemusia obávať inštalácie softvéru na cestách a na turnajoch. USB pripojenie umožňuje prehrávanie vo vysokom rozlíšení až 24-bit/96kHz a nahrávanie v rozlíšení až 24-bit/48kHz pre kvalitné podcasty a videokonferencie na PC aj Mac-och.

Sound BlasterX G1 funguje s hernými slúchadlami na hlavu aj s citlivými slúchadlami do uší od 16Ω do 300Ω. Softvér Creative ALchemy obnovuje priestorový zvuk pri starších herných tituloch.

Cena Sound BlasterX G1 je stanovená na 49.99 EUR, dostupná je v online obchode na webovej stránke www.creative.com.

Zdroj: TSBlasterX.com

© 2015 PCNews.sk