Menu

Creative uvádza prvý Sound Blaster s technológiou Super X-Fi

  • Napísal(a) 
  • Čítať 1705 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Creative poznáme na našom trhu už dlhé roky a snáď každý, kto používa počítač sa už s niektorým z ich produktov stretol. Najznámejšie sú zvukové karty Sound Blaster, ktoré sú tu s nami už tri dekády a práve k tejto rodine sa hlási ostatná novinka z dielne Creative. Sound Blaster X3 nadchne každého fanúšika kvalitného audia.

Uvedenie prvej zvukovej karty Sound Blaster 1.0 v roku 1989 predstavovalo skutočnú transformáciu počítačového zvuku. Odvtedy sa predalo viac ako 400 miliónov produktov z tejto série, zanechávajúc za sebou niekoľko miľníkov vo vývoji zvukových kariet.

Na minulosť nadväzuje novinka Sound Blaster X3, ktorá má v sebe ako prvý produkt z rady Sound Blaster zabudovanú Super X-Fi technológiu. Tá prenáša zážitok z počúvania systému viacerých reproduktorov do slúchadiel a personalizuje ho pre vytvorenie prirodzenejšieho zvuku.

Product SB X3 01

Sound Blaster X3 poskytne to najlepšie z technológie Sound Blaster overenej tridsiatimi rokmi skúseností. Tento 7.1 viackanálový USB DAC s vysokým rozlíšením ponúka až 32-bitové / 192 kHz prehrávanie a slúchadlový zosilňovač. Ak osemreproduktorovú sústavu nemáte, nevadí. SB X3 zvládne priestorový zvuk virtualizovať aj pre dvojicu reproduktorov. Môže sa tiež pochváliť  kódovaním Dolby Digital Live na optické pripojenie k externým prijímačom pre multikanálové prehrávanie zvuku.

Lifestyle SB X3 02

Vďaka novej dostupnej funkcii vyváženia zvuku je možné prepínať hlasitosť medzi dvoma zdrojmi zvuku jednoduchým otočením gombíka. Táto šikovná funkcia osloví hlavne používateľov PC a Mac, ktorí pri sledovaní filmov radi chatujú alebo dávajú prednosť počúvaniu svojich obľúbených skladieb počas hrania hier.

Sound Blaster X3 dokazuje svoju univerzálnosť aj z pohľadu konektivity a ponúka kompatibilitu s PC, Mac, PS4 a Nintendom Switch. Podporuje ho nový softvér Sound Blaster Command pre osobné počítače a mobilná aplikácia pre používateľov konzol.

Odporúčaná cena novinky je veľmi zaujímavých 119,99 EUR a práve vďaka tejto cene má potenciál osloviť široké spektrum záujemcov.

Zdroj: TS Creative

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013