Logo
Vytlačiť túto stránku

Dell uvádza AIO Inspiron One 2320

Dell uvádza AIO Inspiron One 2320

Dell do svojej ponuky desktopov pridáva All in One počítač Inspiron One 2320. Výrobca ho postavil do pozície domáceho multimediálneho počítača vhodného pre všestranné použitie.

AIO prichádza s 23“ širokouhlým Full HD displejom, ktorý je navyše dotykový. Ovládanie niektorých aplikácií tak bude jednoduchšie a budete tak zároveň pripravený aj na príchod Windows 8. Hardvérová konfigurácia odzrkadľuje požiadavky bežnej domácnosti, s použitou grafickou kartou GeForce GT 525M sa môžete aj zahrať, aj keď s nemalými kompromismi. Pri konfigurácii s Core i3 procesorom dostanete 4 GB, pri Core i5 6 GB  operačnej pamäte. Pevný disk je klasický s rotujúcimi platňami, s veľkosťou 1 TB. V rámci výbavy dostanete aj HD webovú kameru, zabudované reproduktory od JBL, DVD-RW alebo BluRay mechanika, a multiformátová čítačka pamäťových kariet. K voliteľnému vybaveniu patrí diaľkové ovládanie a TV Tuner, prípadne aj bezdrôtová klávesnica a myš.

inspiron_one_2320_AIO_back

Inspiron One 2320 prichádza v dizajne typickom pre radu Inspiron. Kombinácia lesklých plastov a zaoblených hrán preto nechýba ani tu. Možnosti ďalšieho rozšírenia poskytuje D-Sub konektor, sieťový port, šesť USB 2.0 portov a analógové 3,5 mm konektory pre pripojenie headsetu. AIO je možné použiť aj ako externý monitor prostredníctvom HDMI alebo analógových vstupov. Cena zariadenia sa pohybuje samozrejme v závislosti od konfigurácie, a to v rozmedzí 700 – 1 000 €.

Zdroj: TS Dellinspiron_one_2320_AIO_frontinspiron_one_2320_AIO_Side

© 2015 PCNews.sk