Logo
Vytlačiť túto stránku

Zalman predstavil na Computexe nové herné príslušenstvo

Zalman predstavil na Computexe nové herné príslušenstvo

Prebiehajúci veľtrh Computex 2016 je miestom, kde množstvo výrobcov predstavuje svoje nové produkty. V prípade dobre známej spoločnosti Zalman to je celý rad herného príslušenstva, ktoré sa čoskoro objaví aj na našom trhu.

Mechanické klávesnice s RGB podsvietením sú trendom posledného roku a nemali by preto chýbať v ponuke žiadneho výrobcu, ktorý to myslí s hernými perifériami vážne. Zalman tak uviedol model K900, s malým pôdorysom a RGB podsvietenými základňami spínačov. Napriek malým rozmerom K900 ponúka desať makro kláves.

ZM K650WP

Druhou hernou klávesnicou z označením novinka je model 650WP, ktorá je navyše vodoodolná je vybavený hybridnými spínačmi, spájajúcimi výhody mechanických a membránových klávesníc.

870RF

Do ponuky Zalman pribudne v júli aj bezdrôtový set klávesnice a myši KM870RF. V rovnakom čase sa na trhu objavia herné klávesnice K950M a K970M, spolu s dvojicou myší GM5 a GM7, so senzormi s citlivosťou až 16 000 DPI.

HQ740

Zalman sme si vždy spájali s kvalitným chladením pre procesory a grafické karty a pod touto značkou sa objaví aj dvojica nových modelov vodného chladenia HQ720 a HQ740. Rodinu napájacích zdrojov rozšíri séria EBT s efektivitou od 87 do 92% a modulárnou kabelážou.

zalman X7

V poslednom čase sa Zalman darí aj v segmente počítačových skriniek, najmä v tom najlacnejšom segmente ide o jedného z najúspešnejších výrobcov. Nové skrinky X9 a X7 budú predstavovať hliníkové fulltowery pre hráčov, miditowery v nižšom segmente bude reprezentovať model Z9 Neo.

Zdroj: TS Zalman

© 2015 PCNews.sk