Menu

Dodajte silu vášmu Wi-Fi signálu

  • Napísal(a)  Sonka Paculíková
  • Čítať 3791 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť TP-Link uviedla na trh Wi-Fi extender TL-WA750RE. Je určený predovšetkým pre používateľov, ktorí v rozlohou veľkých, alebo viacposchodových bytoch nemajú dostatočne silný signál.

Je navrhnutý tak, aby ho každý jednoducho zapojil do elektrickej zásuvky a pripojil sa k existujúcej sieti stlačením jedného tlačidla. Zabezpečuje dostatočné rýchle dátové prenosy aj pre náročnejšie aplikácie a preto môžete nerušene pozerať HD videa, počúvať hudbu či hrať svoju obľúbenú hru.

Vďaka integrovanému ethernetovému portu môžete zariadenie využiť tiež ako bezdrôtový adaptér. Namiesto toho, aby ste naťahovali kábel od koncového zariadenia až k zdrojovému smerovaču stačí pripojiť krátky UTP kábel k extenderu. Takto môžete k bezdrôtovej sieti pripojiť aj Blu-Ray prehrávače či herné konzole a neobmedzíte tým rozširovanie Wi-Fi signálu.

Inštalácia je jednoduchá. Stačí stlačiť tlačidlo Range Extender pre párovanie a následne tlačidlo WPS na smerovači. Pre rýchlejšie zostavenie šifrovaného spojenia so zariadeniami (notebook, smartfón, tablet) stačí otvoriť pripojenie k sieti a opäť stlačiť tlačidlo pre párovanie na extenderi. Informácie o predchádzajúcich spárovaných sieťach sa ukladajú a preto pri výmene smerovača nie je nutné zariadenie resetovať.

Pre zistenie najideálnejšieho miesta pre inštaláciu zariadenia slúži päť LED diód. Minimálna doporučená sila signálu je znázornená tromi. Extender TL-WA750RE podporuje zariadenia, ktoré spĺňajú štandardy 802.11b/g/n a tiež spolupracuje s Windows 8.

Odporúčaná cena je 29,70 Eur s DPH.

TL WA750RE tabulka2

Súvisiace položky (podľa značky)

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013