Menu

Slabý WiFi signál? Použite extender

  • Napísal(a) 
  • Čítať 12011 krát
  • Tlač
  • E-mail

 

Problémy so slabým Wi-Fi signálom nie sú ničím výnimočným, stačí menej výkonná anténa, odrazy od stien budovy alebo len väčšia vzdialenosť, a kvalita i rýchlosť bezdrôtového pripojenia dramatický klesá. Tento problém je riešiteľný jediným jednoduchým zariadením.

Spoločnosť TP-LINK uvádza na slovenský trh Wi-Fi extender s podporou štandardu 802.11n a jednoduchým ovládaním. V priestoroch s problematickým šírením signálu tak predstavuje praktické riešenie pre zvýšenie kvality pripojenia.

TL-WA850RE dokáže eliminovať miesta, ktoré sa nachádzajú v tieni Wi-Fi signálu a umožniť tak efektívne fungovanie zariadení pripojených k sieti bezdrôtovými štandardmi. Nie je pritom potrebné rozširovať existujúcu infraštruktúru, extender stačí vložiť do elektrickej zásuvky. Rozšírenie existujúcej siete sa realizuje stlačením tlačidla na zariadení a WPS tlačidlom na routri. Vznikne tak šifrované zabezpečené pripojenie.  Ideálne umiestnenie pre inštaláciu pomôže lepšie určiť aj svetelný indikátor intenzity prijímaného signálu.

Teoretická prenosová rýchlosť je až 300 Mbps, čo predstavuje dostatok pre hranie hier i streamovanie HD videa. Na extendri sa nachádza jeden ethernetový port, a teda dá sa použiť ako  sieťový most. Sprístupní tak možnosti bezdrôtového pripojenia aj pre zariadenia, ktoré majú inak len klasické káblové pripojenie k sieti, ako napríklad HTPC, smart TV alebo lokálne diskové úložiská.

Spotreba TL-WA850RE je len 3W, v zásuvke tak môže ostať nonstop. Odporúčaná cena zariadenia je 39 EUR.

TP-LINK TL-WA850RE NÁJDETE V PONUKE ESHOPU ALZA.SK

Zdroj: TS TP-LINK

 

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013