Logo
Vytlačiť túto stránku

ASUS predstavil na Computexe najrýchlejší router na svete

ASUS predstavil na Computexe najrýchlejší router na svete

Spoločnosť ASUS to už má na trhu so sieťovými komponentmi rozohrané dobre už dlhšiu dobu, poslednou novinkou z prebiehajúceho veľtrhu Computex je najrýchlejší router na svete. Kombináciou dátových rýchlostí dosahuje priepustnosť až 3200 Mb/s.

Router RT-AC3200 je doposiaľ najrýchlejší trojpásmový 802.11 ac Wi-Fi router na svete, dosahuje kombinovaných dátových rýchlostí až 3200 Mb/s. Použité technológie Broadcom six-stream 802.11ac MIMO umožňujú vďaka maximálnej rýchlosti siete poskytnúť lepší komfort viacerým používateľom pripojeným súčasne. Novinka je vybavená aj technológiou SmartConnect, ktorá zvyšuje výkon Wi-Fi až na 200% automatickým výberom ideálneho pásma klientov v sieti podľa ich aktuálnych potrieb a umiestnenia vzhľadom na router.

Podobne ako pri ostatných routroch od ASUS ani tu nechýba jednoduché grafické rozhranie ASUSWRT, ktoré umožňuje podrobne ovládať router a optimalizovať nastavenia siete, a pritom prvotná konfigurácia bude trvať len 30 sekúnd. Podporované sú IPv6, viacnásobné SSID, adaptívne QoS a technológia AiProtection s integrovaným antivírovým nástrojom od Trend Micro.

Zdroj: TS ASUS

© 2015 PCNews.sk