Logo
Vytlačiť túto stránku

Smartfón Bluboo Picasso za menej ako 60 EUR

Smartfón Bluboo Picasso za menej ako 60 EUR

Ak nechcete zaplatiť za svoj nový smartfón priveľa peňazí, no vyžadujete rozumnú výbavu, je značka Bluboo jednou z tých lepších volieb. Picasso je smartfón orientovaný cenovo do najnižšieho segmentu, no jeho výbava je bohatšia. Než by ste čakali. Navyše zlacnel.

Je to už pár mesiacov, čo Bluboo uviedol lacný smartfón Picasso na trh, takže nastal už čas, aby sa pohol s cenou ešte nižšie. Priestoru na ďalšie zlacňovanie síce priveľa nieto no Picasso sa dostal pod hranicu 60 EUR. Na eshope everbuying.net ho teraz kúpite za 57 EUR.

bluboo picasso side

Za svoje peniaze dostanete päťpalcový smartfón s celkom slušným IPS displejom s rozlíšením 720×1280 bodov, elegantným zadným krytom a kovovým rámom. Konštrukcia je veľmi slušná a aj spracovanie je prekvapivo dôsledné. Základom výbavy je čipset MediaTek MTK6580 so štvoricou jadier Cortex-A7, ktoré sú taktované na 1,3 GHz. Nadštandardom v tejto cenovej lige je aj 2 GB RAM, vďaka ktorým sa predinštalovaný Android vo verzii 5.1 správa veľmi rozumne. Čipset nepodporuje LTE siete, takže si budete musieť vystačiť s pripojením cez HSDPA.

bluboo picasso colors

Vnútorné úložisko ponúka pohodlných 16 GB pre inštaláciu aplikácií a ukladanie dát. Zadný i predný fotoaparát má rozlíšenie 8 MPix, lenže kvalita zhotovených obrázkov už cenovému zaradeniu odpovedá. Senzorová výbava je len základná, smartfón podporuje dvojicu micro SIM kariet. Akumulátor s kapacitou 2500 mAh vydrží Picasso poháňať jeden deň, na noc sa už bude pýtať k nabíjačke.

Everbuying INT

Bluboo Picasso je rozumnou voľbou pre nenáročného záujemcu a svojimi prednosťami nás prekvapil aj v redakčnom teste.

© 2015 PCNews.sk