Menu

Aké benefity prináša iPhone 12 Pro?

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1225 krát
  • Tlač
  • E-mail

iPhone sa stal hitom modernej doby. Rôzne modely ponúkajú rozličné funkcie, vďaka čomu si iPhone jednoducho zamiluje každý, kto ho vyskúša. Medzi nimi vyniká iPhone 12 Pro, ktorý patrí medzi najvýkonnejšie smartfóny tejto značky vôbec. Prečo by ste po ňom mali siahnuť aj vy?

iPhone 12 Pro ponúka skvelý výkon aj operačný systém budúcnosti

iPhone 12 Pro sa teší úžasnému výkonu, ktorý zabezpečuje šesťjadrový procesor A14 Bionic. Mobilný čip je vyrobený 5nm architektúrou, vďaka čomu procesor nielen podáva maximálny výkon, ale je tiež úsporný.

Novinkou je aj operačný systém iOS 14, ktorý priniesol obrovskú kopu noviniek cez prepracované widgety až po vyšší stupeň ochrany. Tento operačný systém je skvelou investíciou aj do budúcna, pretože má zaistenú podporu na roky dopredu.

Skvelý zážitok z fotenia aj z pozerania

iPhone 12 Pro je známy aj pre svoj výkonný fotoaparát s trojicou objektívov. Tie sa delia na hlavný, teleobjektív a ultraširoký a spolu sľubujú rozlíšenie 12 Mpx. Vďaka rôznym moderným technológiám môžete fotiť aj v noci. Samozrejmosťou je aj vysoká kapacita pamäte telefónu. Vyberať si môžete z kapacity 128 GB, 256 GB a 512 GB. Obrovský zážitok sľubuje aj Super Retina XDR OLED displej, ktorý sa pýši rozlíšením 2532 x 1170 pixelov. Vďaka nemu si vychutnáte nielen sledovanie videí a filmov, ale tiež prezeranie fotografií.

iPhone musíte mať aj vy

Vyberať si môžete až zo štyroch farebných prevedení. Elegantný dizajn ponúka zlatá, čierna, strieborná a modrá farba. Estetické hľadisko ale nie je všetko, čo vám iPhone 12 Pro môže ponúknuť. Smartfón je totiž vybavený novým Ceramic Shield sklom, ktoré je vysoko odolné a vy sa tak nemusíte o telefón báť ani páde.

Tešiť sa môžete aj z batérie o kapacite 2815 mAh, ktorá nielen dlho vydrží, ale tiež sa pohodlne nabíja prostredníctvom rýchleho bezdrôtového nabíjania. Telefón je navyše vodeodolný, dokáže obslúžiť viac SIM kariet a vďaka funkcii Smart Data sa vždy napojí na tú najvýhodnejšiu dátovú sieť.

Rozlúčte sa s nedostačujúcimi smartfónmi. iPhone 12 Pro vám totiž ponúkne celú radu benefitov. Jednoducho nadštandard, bez ktorého sa už po chvíli nezaobídete.

Zdroj obrázka: panitanphoto / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013