Logo
Vytlačiť túto stránku

Vo výpredaji na GearBest smartfóny a smart zariadenia

Vo výpredaji na GearBest smartfóny a smart zariadenia

Leto sa blíži a preto treba od počítačov utrápenú telesnú schránku odtiahnuť niekam do prírody. Aby ste však nemali deficit, môžete si so sebou zobrať nejakú smart hračku. Pár zaujímavých kúskov sa ád nájsť v ázijských eshopoch, napríklad smart hodinky s fitness trackingom, či váhu, ktorá bude strážiť vašu hmotnosť.

Vonku je už konečne teplo a ak sa vám práve nezačala sezóna sennej nádchy, určite vás to ťahá von. V podobnom duchu sa nesie výpredaj v eshope GearBest.com, v ktorom okrem niekoľkých fakt hlúpostí nájdete aj celkom užitočné veci. Zo smartfónov je to napríklad Infocus M560, zaplatíte zaň bez jediného centu rovných sto dolárov a dostanete 5,2 palcový Full HD displej, osvedčený čipset MediaTek MTK6753 s ôsmimi 64 bitovými jadrami taktovanými na 1,3 GHz. Android vo verzii 5.1 má k dispozícii 2 GB operačnej pamäte a 16 GB úložisko, ďalej rozšíriteľné microSD kartou o 128 GB. Infocus M560 podporuje dve nano SIM karty a 4G siete s frekvenciami 900, 1800, 2100 a 2600 MHz. Zadná kamera s rozlíšením 13 MPix má softvérovú stabilizáciu obrazu, HDR a prisvetľovaciu LED, akumulátor ponúka kapacitu 2450 mAh.

oukitel k10000

S cenou nadol sa posunul aj Oukitel K10000, ktorý nie je zameraný na vysoký výkon ani nadštandardnú výbavu. Jeho hlavnou devízou je akumulátor s kapacitou 10 000 mAh a úsporný čipset MTK6753 so štvoricou jadier taktovaných na 1 GHz, vďaka ktorému nemusíte smartfón nabíjať každý deň. Ani každý druhý a ani každý tretí. Päť dní na jedno nabitie je celkom reálnych a v prípade potreby z neho môžete nabiť aj iné zariadenia. Dizajn je takisto niečo unikátne, vymyká sa z trendu jablkovitých placiek so zaoblenými rohmi a podobá sa skôr na outdoorové smartfóny.

umi touch x

Za stovku zoženiete aj UMI Touch X, zaujímavý 5,5 palcový smartfón s Full HD displejom, štvorjadrovým MediaTek MTK6735 čipsetom, 2 GB RAM a 16 GB ROM. Touch X s celokovovým telom beží na Androide vo verzii 6.0 a podporuje aj LTE siete.

no1 g3

Spomedzi smart hodiniek je dobrým tipom NO.1 G3, masívne, ale zato dobre vybavené hodinky s IPS displejom s rozlíšením 240×240 bodov, pripojením ku GSM sieti a čipsetom MTK2502. Lacným riešením ako preniknúť do tohto sveta sú hodinky GV18, ktoré teraz stoja len 20 USD. V ponuke nechýba ani príslušenstvo, obľúbený Bluetooth reproduktor Xiaomi, ktorý sme nedávno testovali, alebo outdoorové kamery od tých najlacnejších, až po Garmin Virb XE.

nfc fingernail

A samozrejme chýbať nesmú ani také produkty, o ktorých by sa vám ani len neprisnilo. Napríklad blikajúce NFC samolepky na nechty. Načo so sebou nosiť karty, keď ich môžete nahradiť nechtami. Šialené.

© 2015 PCNews.sk