Menu

Štýlová jedenástka, ktorá nám stále hrá do nôty. Prečo?

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1536 krát
  • Tlač
  • E-mail

Ešte stále pre mnohých nové modely mobilov spoločnosti Apple - iPhone 11, 11 Pro a Pro Max na dnešnom trhu bodujú nielen pre dokonalé nočné zábery a originálny dizajn. Svojich fanúšikov si rada týchto mobilov získala aj vďaka iným skvelým parametrom. A možno je medzi nimi práve ten, ktorý ste doteraz v iných mobiloch ešte nenašli.

O tom sa ale musíte presvedčiť a my vás na takýto prieskum v našom ďalšom zaujímavom článku pozývame.

Konečne rozumná a prijateľná cena za vysokú kvalitu

Najlepšou vecou na novej sérii týchto smartfónov od Apple je rozpočet. Kúpiť si tak iPhone 11, už môžete za pár stoviek Eur. A to všetko bez obmedzení na kvalite. Od prémiového modelu 11 Pro sa takmer vôbec nelíši.

Iphone 11 vyzerá približne rovnako, má rovnako výkonný procesor A13 Bionic, širokouhlý fotoaparát s výbornou kvalitou zobrazenia a veľkou kapacitou batérie.

Oceľové obruby dodávajú telefónu extra vyváženie hmotnosti a budia dojem luxusného mobilu a nie žiadne lacnej hračky. Ďalšia príjemná maličkosť je samozrejme logo „apple“, ktoré sa zasunulo do stredu panela a slovo iPhone zmizlo.

Hrá všetkými farbami

Obľúbenej línii mobilu, ktorý je v podstate evolúciou obľúbeného XR modelu, pribudlo aj niekoľko farieb. Napríklad mätovo zelená, žltá alebo fialová, ktoré sú príjemným spestrením a možnosťou, ako sa od okolia odlíšiť.

Tieto nové odtiene sú jemnejšie a pokojnejšie a obzvlášť dobre vyzerajú pri používaní mobilu. Niet preto divu, že sú také populárne.

Jeden z najkvalitnejších fotoaparátov

Mobil bez možnosti fotenia dnes nemá pre väčšinu z nás žiadny zmysel. Apple má teraz jeden z tých najkvalitnejších fotoaparátov, ktoré sa dajú nájsť aj v týchto smartfónoch.

Obrázky sú dokonale farebné a zároveň prirodzené. Aj stabilizácia je viac ako slušná, takže obrázky nie sú vďaka roztraseným rukám vôbec rozmazané. Okrem toho má základný model tejto triedy - iPhone 11 dva hlavné fotoaparáty, takže môžete robiť portréty nielen ľudí, ale aj zvierat či iných predmetov.

Poteší vás možnosť rýchleho nabíjania, aj toho bezdrôtového, dokonalá funkcia rozpoznania tváre a expresne rýchle odomknutie mobilu. No a samozrejme, krásny a veľký displej, s ktorým bude surfovanie na internete, sledovanie videí, filmov a hranie hier viac než dokonalé. Vyskúšajte, je to naozaj topka medzi tými najlepšími značkovými mobilmi.

Zdroj obrázka: ESB Professional / Shutterstock.com

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013