Logo
Vytlačiť túto stránku

Štýlová jedenástka, ktorá nám stále hrá do nôty. Prečo?

Štýlová jedenástka, ktorá nám stále hrá do nôty. Prečo?

Ešte stále pre mnohých nové modely mobilov spoločnosti Apple - iPhone 11, 11 Pro a Pro Max na dnešnom trhu bodujú nielen pre dokonalé nočné zábery a originálny dizajn. Svojich fanúšikov si rada týchto mobilov získala aj vďaka iným skvelým parametrom. A možno je medzi nimi práve ten, ktorý ste doteraz v iných mobiloch ešte nenašli.

O tom sa ale musíte presvedčiť a my vás na takýto prieskum v našom ďalšom zaujímavom článku pozývame.

Konečne rozumná a prijateľná cena za vysokú kvalitu

Najlepšou vecou na novej sérii týchto smartfónov od Apple je rozpočet. Kúpiť si tak iPhone 11, už môžete za pár stoviek Eur. A to všetko bez obmedzení na kvalite. Od prémiového modelu 11 Pro sa takmer vôbec nelíši.

Iphone 11 vyzerá približne rovnako, má rovnako výkonný procesor A13 Bionic, širokouhlý fotoaparát s výbornou kvalitou zobrazenia a veľkou kapacitou batérie.

Oceľové obruby dodávajú telefónu extra vyváženie hmotnosti a budia dojem luxusného mobilu a nie žiadne lacnej hračky. Ďalšia príjemná maličkosť je samozrejme logo „apple“, ktoré sa zasunulo do stredu panela a slovo iPhone zmizlo.

Hrá všetkými farbami

Obľúbenej línii mobilu, ktorý je v podstate evolúciou obľúbeného XR modelu, pribudlo aj niekoľko farieb. Napríklad mätovo zelená, žltá alebo fialová, ktoré sú príjemným spestrením a možnosťou, ako sa od okolia odlíšiť.

Tieto nové odtiene sú jemnejšie a pokojnejšie a obzvlášť dobre vyzerajú pri používaní mobilu. Niet preto divu, že sú také populárne.

Jeden z najkvalitnejších fotoaparátov

Mobil bez možnosti fotenia dnes nemá pre väčšinu z nás žiadny zmysel. Apple má teraz jeden z tých najkvalitnejších fotoaparátov, ktoré sa dajú nájsť aj v týchto smartfónoch.

Obrázky sú dokonale farebné a zároveň prirodzené. Aj stabilizácia je viac ako slušná, takže obrázky nie sú vďaka roztraseným rukám vôbec rozmazané. Okrem toho má základný model tejto triedy - iPhone 11 dva hlavné fotoaparáty, takže môžete robiť portréty nielen ľudí, ale aj zvierat či iných predmetov.

Poteší vás možnosť rýchleho nabíjania, aj toho bezdrôtového, dokonalá funkcia rozpoznania tváre a expresne rýchle odomknutie mobilu. No a samozrejme, krásny a veľký displej, s ktorým bude surfovanie na internete, sledovanie videí, filmov a hranie hier viac než dokonalé. Vyskúšajte, je to naozaj topka medzi tými najlepšími značkovými mobilmi.

Zdroj obrázka: ESB Professional / Shutterstock.com

© 2015 PCNews.sk