Menu

Synology uvedie DSM 7.0 a rozšírenie služby C2 Cloud

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2402 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Synology, výrobca NAS a SAN riešení pre domácnosti i podniky, informovala o blížiacom sa uvedení operačného systému DiskStation Manager 7.0 a rozšírení platformy C2 o štyri nové cloudové služby.

Synology má vo svete nasadených viac ako osem miliónov zariadení pre správu dát a všetky bežia na operačnom systéme DiskStation Manager. Je to robustné, flexibilné a dobre škálovateľné riešenie pre široké spektrum segmentov, funguje na malej domácej NAS ale aj širokých SAN poliach veľkých spoločností. Je dostatočne jednoduchý na správu pre bežného domáceho používateľa a zároveň efektívny pre synchronizáciu, zálohu a správu dát pre firmy. V dnešnej dobe homeofficeov, distribuovaných pracovísk a vzdialených dátových úložísk je tento trh rýchlo rastúci. Synology reaguje na meniace sa potreby trhu už siedmou generáciou svojho operačného systému.

Ten bude oficiálne vydaný 29. júna 2021 a prinesie vyššiu úroveň zabezpečenia, vylepšené funkcie administrácie a širšie možnosti zdieľania dát. Integruje aj mnohé osvedčené doplnkové balíčky služieb, ako sú Synology Drive, Active Backup Suite a ďalšie. Počet inštalácií doplnkových balíčkov pre DSM dosahuje viac ako šesť miliónov mesačne.

Novinka dostane rozsiahle aktualizácie a nové hybridné cloudové služby, ako napríklad Active Insight – riešenie pre rozsiahle monitorovanie a diagnostiku zariadenia. Užšie prepojenie cloudovej platformy C2 zasa vyústilo do novej služby Hybrid Share, ktorá v sebe spája funkciu synchronizácie a flexibility cloudového úložiska C2 Storage s lokálnymi službami. Novinkou bude aj priama podpora diskových polí s kapacitou až do 1 PB, či nový autorizačný systém so zjednodušeným dvojfaktorovým overovaním. Synology chce reflektovať potreby trhu na rastúce požiadavky na výkon a šírku pásma, oblasti, kde tradičné centralizované úložiská začínajú strácať dych.

V rámci platformy C2 budú uvedené aj ďalšie riešenia C2 Password, C2 Transfer a C2 Backup, ktoré predstavujú odpoveď na moderné potreby ochrany hesiel, zdieľania citlivých súborov a zálohovania ľubovoľných koncových bodov a bežných cloudových služieb SaaS. Nové služby C2 budú na trh uvádzané postupne od 13. júla 2021.

Zdroj: TS Synology

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013