Menu

Disková verzia Minecraftu smeruje na PlayStation 3

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 2569 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Sony Computer Entertainment Europe dnes oznámila, že na trh čoskoro dorazí fenomenálna hra Minecraft: PlayStation 3 Edition, ktorá si získala zástupy priaznivcov na celom svete. Bude dostupná v diskovej verzii od 14. mája 2014.

Táto hra sa teší obrovskej popularite a od konca minulého roka, kedy bola sprístupnená na sťahovanie zo siete PSN, si ju stiahlo viac ako 1,5 milióna používateľov. Jednoznačne tak patrí medzi najúspešnejšie hry, ktoré boli doteraz sprístupnené na službe. Vytvorenie hry Minecraft má na svedomí nezávislé švédske vývojárske štúdio Mojang. Po oficiálnom vydaní v roku 2011 si vyslúžila neuveriteľný ohlas v celej hernej komunite. Odvtedy si hru kúpilo viac ako 14 miliónov ľudí, ktorí si naplno užívajú budovanie najrôznejších objektov od člnov až po celé mestá. Vďaka svojej vyváženosti a dokonalej prispôsobivosti pritiahla celé zástupy fanúšikov. Na svoje si v nej totiž prídu nielen ostrieľaní, ale tí mladší a menej neskúsení hráči.

 

Vďaka tejto hre môžete stavať, budovať, podnikať objavné misie, užívať si nekonečnú slobodu a robiť čokoľvek, čo vám len napadne. Prekopte sa do neznámych hĺbok alebo si postavte neuveriteľné konštrukcie od jednoduchých domčekov až po obrovské mestské panorámy. Záleží len na vás, či sa rozhodnete vychutnať si tieto dobrodružstvá sami alebo s priateľmi. Ak vás nadchne druhá možnosť, môžete sa rozhodnúť pre online hru určenú pre ôsmich hráčov alebo štyroch hráčov v režime rozdelenej obrazovky (split screen). Vašej fantázii sa nekladú nijaké medze. Nová edícia pre PS3 bude disponovať všetkými funkciami, aké možno očakávať od verzie hry Minecraft určenej pre konzoly, a to vrátane súčastí, ktoré sa objavili na najnovšej aktualizácii hry (aktualizácia 14) vrátane smaragdov (Emeralds), Enderských truhiel (Ender Chests), zemiakov atď. Okrem blížiaceho sa vydania disku pre PS3® bude hra Minecraft tento rok sprístupnená aj pre platformy PlayStation 4 a PlayStation Vita.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013