Menu

GoClever má svoje prvé inteligentné hodinky

  • Napísal(a) 
  • Čítať 3079 krát
  • Tlač
  • E-mail

SmartWatch ako doplnok ku smartfónom sa stali vyhľadávaným segmentom aj pre výrobcov z „druhej“ vlny. Svoje prvé inteligenté hodinky tak predstavil aj GoClever. Majú hranatý monochromatický displej, na jedno nabitie vydržia jeden mesiac a volajú sa Chronos Eco.

GoClever stavil na jednoduchý dizajn s čiernym silikónovým náramkom. Ich devízou bude aj nízka hmotnosť, s 36 gramami a rozmermi 45×35×11 mm nebudú pôsobiť na ruke tak masívne. Chronos Eco fungujú s Androidom vo verzii 4.4 a iOS, hodinky stačí so smartfónom spárovať cez Bluetooth a nainštalovať obslužnú aplikáciu.

 Podobne ako pri ďalších inteligentných hodinkách, ani tu nechýbajú notifikácie vibráciami na prichádzajúce správy, emaily či hovory, nastaviť pripomienky je možné aj pre väčšinu najčastejšie používaných aplikácií. Pomocou štvorice tlačidiel je možné okrem rozhrania aplikácií ovládať aj hudobný prehrávač a fotoaparát.

Základom však ostáva displej a výrobca sa rozhodol použiť displej, monochromatický a postavený na podobnej technológii, ako displeje na kalkulačkách. Výhodou je tak nízka spotreba a dobrá čitateľnosť na ostrom slnku. V tme zasa pomôže podsvietenie.

goclever-chronos-eco-2

Chýbať ani tu nesmú športové funkcie, vďaka akcelerometru monitorujú hodinky fyzickú aktivitu a v noci aj spánok, navyše sú odolné aj voči vode do tlaku 5 ATM. Na potápanie to síce nestačí, ale v bazéne budú fungovať bez problémov. Vstavaný akmulátor sa nabíja magnetickým napájacím káblom a s kapacitou 110 mAh vydrží poháňať hodinky tri týždne aktívneho používania, alebo mesiac v stand-by režime.

goclever-chronos-eco-3

Výrobca k hodinkám poskytuje okrem štandardnej dvojročnej záruky aj servisnú službu door-to-door počas prvého roka. Chronos Eco nájdete na našom trhu za odporúčanú cenu 69 EUR.

 
GOCLEVER Chronos ECO môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>
 

Zdroj: TS GoClever

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013