Menu

Nová 360 stupňová security kamera

  • Napísal(a) 
  • Čítať 2676 krát
  • Tlač
  • E-mail

Spoločnosť Axis Communications predstavila pevnú 360° mini kameru s 5-megapixelovým senzorom, ktorý umožňuje detailný 360° alebo 180° panoramatický pohľad na širokú oblasť vo vysokom rozlíšení. Kamera je odolná proti vandalom s krytím IK10 a obraz sníma nepretržite cez deň i v noci. IP kamera je určená pre vnútorné i vonkajšie inštalácie najmä v butikoch, hoteloch, reštauráciách alebo kanceláriách.

„Uvedením kamery AXIS M3027-PVE, posilňujeme produktový rad diskrétnych a cenovo dostupných pevných kopulovitých kamier s panoramatickým monitoringom v uhloch 360° alebo 180°. Cenovo senzibilným zákazníkom dávame možnosť kontrolovať priestor v širokom zábere iba pomocou jedinej kamery,“ povedal Erik Frännlid, riaditeľ produktového manažmentu spoločnosti Axis Communications. „Kamera má dostatočnú kapacitu aj pre inteligentné video aplikácie a podporuje širokú škálu softvéru pre správu videa, vrátane bezplatného AXIS Camera Companion.“

 

Najnovší prírastok v rade vonkajších kamier AXIS M30-VE, možno inštalovať na strop, podhľady či pod prístrešky a získať tak pokrytie do uhla 360°, alebo pri montáži na stenu do 180° uhla. Kamera podporuje niekoľko zobrazovacích režimov a deformovaný pohľad sama koriguje tak, aby ho podávala ako horizontálny panoramatický obraz, dvojitú panorámu alebo zobrazenie štyroch obrazov súčasne. Ponúka tiež mód zobrazenia určitých oblastí, ktorý používateľom umožní digitálne otáčať, nakláňať a približovať jednotlivé oblasti. Odosielať možno súčasne viacero streamov vo formáte H.264 a Motion JPEG. Ponúka aj vstupno-výstupné porty pre pripojenie externých zariadení.

Kamery v rade M30 sú navrhnuté tak, aby bola ich inštalácia čo najjednoduchšia. Podporujú preto napájanie cez dátovú sieť (Power over Ethernet -IEEE 802.3af), čím sa eliminuje potreba napájacích káblov a znižujú sa náklady na inštaláciu.

Prostredníctvom platformy AXIS Camera Application Platform ponúka rad M30 podporu pre inštaláciu mnohých aplikácií pre inteligentné video. Vďaka slotu pre microSDHC karty je navyše možné uložiť niekoľko dní záznamu do pamäte. Pri použití lokálneho úložiska spolu s bezplatným softvérom AXIS Camera Companion tak získajú používatelia jednoduchý prístup ku vzdialenému sledovaniu a správe videí až zo 16 kamier na jednom mieste.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013