Menu

Prestigio MultiKey má osobné veci pod kontrolou

  • Napísal(a)  Redakcia
  • Čítať 1783 krát
  • Tlač
  • E-mail

Prestigio uvádza na slovenský trh elektronický prívesok Prestigio MultiKey, ktorý funguje ako lokalizátor pre telefón, tablet a iné cennosti.

Po spárovaní s vašim mobilným zariadením vám tiež pomôže  pohodlne vyhotoviť selfie fotku, alebo vás pomocou svetelného či zvukového signálu upozorní na prichádzajúci hovor a sms správu. Prestigio MultiKey komunikuje s vašimi mobilnými zariadeniami prostredníctvom technológie Bluetooth.  Akonáhle sa od nich vzdialite na viac ako 5 metrov, upozorní vás na to zvukovým signálom. Vďaka tomu svoj smartfón už nezabudnete pri odchode z domu ani na stole v kaviarni.

 

Prestigio MultiKey môžete tiež použiť ako spúšť pre fotoaparát mobilného zariadenia. Pomocou svetelného alebo zvukového signálu vás zase  upozorní na prichádzajúci hovor alebo sms správu. Výrobca myslel aj na tých, ktorí občas zabúdajú, kde svoj telefón položili. Dvojklikom na prívesku spustíte na mobilnom zariadení alarm, čím ho bez problémov lokalizujete.

Upozornenie funguje aj naopak, stačí si spustiť aplikáciu na smartfóne a  prívesok aktivuje zvukový signál. Túto možnosť určite oceníte aj v prípade, že prívesok pripevníte na kľúče, prípadne iné cenné osobné veci. Prívesok Prestigio MultiKey je kompatibilný so smartfónmi a tabletmi s operačným systémom Android 4.3 a vyšším a Bluetooth 4.0 a vyšším. V predaji je v bielej a tmavomodrej  farbe za odporúčanú cenu  17 eur.

návrat hore

NÁVŠTEVNOSŤ

2024        2023        2022        2021        2020        2019        2018       2017       2016       2015       2014       2013